Ηράκλειο: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Στο νοσοκομείο παιδί 2,5 ετών από ξυλοδαρμό

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο παιδί 2,5 ετών από ξυλοδαρμό Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα παιδί 2,5 ετών, μετά τον ξυλοδαρμό του.

Το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο, με σημάδια από χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι του. Η υπόθεση έγινε γνωστή, έπειτα από πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, τα οποία έκαναν λόγο για φωνές μικρού παιδιού, που προέρχονταν από ένα σπίτι στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο.

Άμεσα οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι και εντόπισαν το παιδί να κλαίει και να φέρει εμφανή χτυπήματα. Το 2,5 ετών κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τόσο της 21χρονης μητέρας του παιδιού, όσο και του 23χρονου συντρόφου της.

Ηράκλειο: Οι γιατροί βρήκαν στο παιδί ίχνη από παλαιότερους μώλωπες

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του παιδιού, οι γιατροί διαπίστωσαν και ίχνη από παλαιότερους μώλωπες. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αύριο το πρωί. Παράλληλα με εισαγγελική εντολή αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού από την μητέρα.

Μετά το πέρας της ιατρικής εξέτασής του, το παιδί θα παραδοθεί στον παππού και την γιαγιά από την πλευρά της μητέρας, πράγμα που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αιτήθηκαν οι ίδιοι.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Ελλάδα / Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Οι λιμενικές αρχές διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το σκάφος προσέκρουσε στην ξέρα ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ρυμούλκησης και μεταφόρτωσης των οχημάτων
LIFO NEWSROOM
Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Ελλάδα / Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν η οδηγός του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί
LIFO NEWSROOM