Γαλάτσι: Πέταξαν μολότοφ σε εργοτάξιο του μετρό

Γαλάτσι: Πέταξαν μολότοφ σε εργοτάξιο του μετρό Facebook Twitter
0

Μολότοφ σε δύο σκαπτικά μηχανήματα στο εργοτάξιο του μετρό στο Γαλάτσι, πέταξαν άγνωστοι αργά χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα 2 άτομα ακινητοποίησαν τον φύλακα, σπάσανε τα παράθυρα στα σκαπικά μηχανήματα και πέταξαν από μία μολότοφ στο καθένα με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στις καμπίνες των μηχανημάτων.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνονται καπνοί στο σημείο και δυνάμεις της πυροσβεστικής που έσπευσαν επί τόπου.

Σύμφωνα την Πυροσβεστική, στο σημείο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αγίας Γλυκερίας και Πάρνηθος επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Στις νέες συνομιλίες ακούγεται ο Πάνος Καμμένος να διαβεβαιώνει τον φερόμενο αρχηγό του κυκλώματος πως προώθησε στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ το αίτημα να επιλεγεί δικός τους ιερωμένος για μητροπολίτης
LIFO NEWSROOM