Νεκρή τουρίστρια στο Ηράκλειο Κρήτης - Πήγε να βγάλει selfie και έπεσε στον γκρεμό

Νεκρή τουρίστρια στο Ηράκλειο Κρήτης - Πήγε να βγάλει selfie και έπεσε στον γκρεμό Facebook Twitter
Φωτογραφία από το σημείο που έπεσε η τουρίστρια / cretaone.gr
0

Νεκρή ανασύρθηκε μία τουρίστρια, η οποία στην προσπάθειά της να βγάλει μία selfie, έπεσε σε γκρεμό στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες για το τραγικό συμβάν, η τουρίστρια και μαζί με την παρέα της, σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου για να τραβήξουν φωτογραφίες. Τότε φαίνεται πως για άγνωστο λόγο έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό, σε απόκρημνο σημείο και να χάσει τη ζωή της.

Το ατύχημα συνέβη στον ΒΟΑΚ λίγο μετά τον κόμβο των Μαλίων και άμεσα στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Στη συνέχεια  Υπηρεσία που την ανέσυραν από τον γκρεμό.

Το cretapost.gr ωστόσο, αναφέρει πως η κοπέλα ανέβηκε πάνω στις προστατευτικές μπάρες για να βγάλει selfie με το κινητό της. Αυτή την ώρα οι φίλες της είναι σε κατάσταση σοκ και βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το τι συνέβη.

Νεκρή τουρίστρια στο Ηράκλειο Κρήτης - Πήγε να βγάλει selfie και έπεσε στο κενό Facebook Twitter
Φωτογραφία από το σημείο που έπεσε η τουρίστρια / flashnews.gr

Με πληροφορίες από cretaone.gr / flashnews.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM