«Οι Γερμανοί ακόμη δεν έχουν καταλάβει»

«Οι Γερμανοί ακόμη δεν έχουν καταλάβει» Facebook Twitter
0

Το περιοδικό Economist παραθέτει την επεξεργασία του δικού του εξωφύλλου (αριστερά) και την αλλοίωσή του, από τη γερμανική Handelsblatt (δεξιά).

Το εξώφυλλο της Handelsblatt, απεικονίζει μια βάρκα στην οποία βρίσκονται ο κ. Σόιμπλε και η κ. Μέρκελ, οι οποίοι ψάχνουν τους συμμάχους τους, που είναι στο υποβρύχιο της παγκόσμιας οικονομίας κάτω από το νερό. Όταν ρωτά σχετικά ο Σοιμπλε τη Μέρεκλ, παίρνει την απάντηση ότι έχουν πολύ βάρος για να κολυμπήσουν, αφού έχουν προστεθεί τα βαρίδια των υπερχρεωμένων χωρών.

Με αυτόν τον τρόπο, σχολιάζει ο Economist, «η γερμανική Handelsblatt θέλει να δώσει την αίσθηση ότι η γερμανική κυβέρνηση περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, έχει την ικανότητα να καθοδηγήσει την οικονομία της ευρωζώνης και εξ αυτού να σώσει την παγκόσμια οικονομία από την καταστροφή». Τέλος ο Economist καταλήγει στο σχόλιό του : «Το εξώφυλλο της Handelsblatt δείχνει ότι οι Γερμανοί δεν έχουν ακόμη καταλάβει!»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

«Η πόρτα μπορεί να άνοιξε για πιθανή εκ νέου κράτηση στο μέλλον, αλλά αυτό δεν σταματά τη δέσμευσή μας στην Παλαιστίνη, στη Δικαιοσύνη και τη λογοδοσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χαλίλ
THE LIFO TEAM
Ισπανία:

Διεθνή / Ισπανία: Μετεωρολόγοι πέφτουν θύματα μίας αυξανόμενης «ρητορικής μίσους», αποκαλύπτει έρευνα

Η υπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε ότι οι επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν την αντίληψη για τη μετεωρολογία και υποτιμούν το έργο των επιστημόνων
THE LIFO TEAM
ΕΛΒΕΤΙΑ CRANS MONTANA ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

Διεθνή / Ελβετία: H υπάλληλος του μπαρ που φέρεται να κρατούσε τα βεγγαλικά δεν γνώριζε τους κινδύνους, αναφέρει η οικογένειά της

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι ιδιοκτήτες του μπαρ κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματική βλάβη εξ αμελείας και εμπρησμό εξ αμελείας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM