Βόλος: Αγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας

Βόλος: Αγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας Facebook Twitter
Φωτογραφία: taxydromos.gr
0

Ένα ΑΤΜ Τραπεζας ανατίναξαν άγνωστοι δράστες στην περιοχή του Βόλου κατά τη διάρκεια της νύχτας και, σύμφωνα με πληροφορίες, πήραν πολλά χρήματα από το κατεστραμμένο μηχάνημα.

Η ανατίναξη της εγκατάστασης του ΑΤΜ έγινε στις 4 περίπου τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Αθηνών στον Βόλο, όπου υπήρχε το μηχάνημα μέσα σε άλλο επαγγελματικό χώρο και σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες φαίνεται να τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό,γνωρίζοντας ότι εκείνη την ώρα η κίνηση ήταν ελάχιστη στη συγκεκριμένη περιοχή. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές και οι άγνωστοι δράστες υπολογίζεται ότι πήραν σημαντικό χρηματικό ποσό,αφού νωρίτερα το ΑΤΜ είχε εφοδιαστεί πλήρως με χρήματα καθώς ακολουθούσε αλλά και πληρώνονται πολλές συντάξεις.

Βόλος: Αγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας Facebook Twitter
Βόλος: Αγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας Facebook Twitter

Σύμφωνα με πληροφορίες τις κινήσεις των δραστών κατέγραψαν κάμερες στην γύρω περιοχή και φαίνονται να καταφθάνουν με μαύρο αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες,να τοποθετούν τα εκρηκτικά στο ΑΤΜ ,να κρύβονται πίσω από το αυτοκίνητο για λόγους προφύλαξης και να αρπάζουν τη χρηματική λεία τους από το διαλυμένο μηχάνημα. Πριν ένα χρόνο περίπου,ακριβώς ίδιο περιστατικό και με την ίδια μέθοδο είχε συμβεί και στην Αγριά,προάστιο του Βόλου,όπου ανατίναξαν άγνωστοι το ΑΤΜ στην παραλιακή λεωφόρο,ξημερώματα Σαββάτου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM