Θεσσαλονίκη: Ένοχος χωρίς ποινή 68χρονος για τον θάνατο του 4χρονου εγγονού του

Θεσσαλονίκη: Ένοχος χωρίς ποινή 68χρονος για τον θάνατο του 4χρονου εγγονού του Facebook Twitter
0

Ένοχος χωρίς ποινή ένας 68χρονος παππούς για τον θάνατο του 4χρονου εγγονού του, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι υποφέρει ψυχικά.

Το νήπιο είχε χάσει τη ζωή του τον Ιούνιο του 2020 σε αγροτική περιοχή του Λαγκαδά, όταν έπεσε από τρακτέρ, όπου είχε ανέβει μαζί με τον παππού του για να κόψουν τα χόρτα από αγρόκτημα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, το άτυχο αγοράκι έπεσε στο πίσω μέρος του τρακτέρ, όπου προσέκρουσε στο κοπτικό μηχάνημα, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από αμέλεια, χωρίς όμως να τού επιβάλει ποινή, καθώς φαίνεται πως πείσθηκε ότι λόγω της ψυχικής οδύνης που υπέστη ο παππούς από τις συνέπειες της πράξης του, δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε ποινή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θάνατος καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Την παρέπεμψαν σε ψυχιατρική εξέταση με σκοπό να την απολύσουν»

Ο θείος της 57χρονης Σοφίας Χρηστίδου έκανε λόγο για σοβαρές παραλείψεις από την πλευρά των Διευθύνσεων του σχολείου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
THE LIFO TEAM