Νεκρή ηθοποιός της σειράς General Hospital – Βρέθηκε σε χωράφι

Νεκρή ηθοποιός της σειράς General Hospital – Βρέθηκε σε χωράφι Facebook Twitter
Φωτ: Youtube
0

Η ηθοποιός του General Hospital, Ρόμπιν Μπερνάρντ, βρέθηκε νεκρή στην Καλιφόρνια την Τρίτη 12 Μαρτίου, σε ηλικία 64 ετών.

Ο σερίφης της κομητείας Ρίβερσαϊντ επιβεβαίωσε με δελτίο Τύπου ότι το πτώμα της Μπερνάρντ είχε εντοπιστεί σε ένα "ανοιχτό χωράφι πίσω από μια επιχείρηση" στο Σαν Τζακίντο. Ο θάνατός της ερευνάται από το τοπικό γραφείο του σερίφη.

Το TMZ ανέφερε ότι η νεκροψία της είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, σημειώνοντας ότι "η τοξικολογική εξέταση θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες". Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Μπερνάρντ ήταν περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της Τέρι Μπροκ στη σειρά General Hospital από το 1984 έως το 1990. Η ηθοποιός εμφανίστηκε σε 145 επεισόδια και υποδυόταν μία επίδοξη τραγουδίστρια, η οποία αργότερα αποκαλύφθηκε ότι είχε πρόβλημα με το αλκοόλ. Το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο εμφανίστηκε την έδειχνε να φεύγει από τη φανταστική πόλη Port Charles - όπου διαδραματίζεται το General Hospital - αφού υπέγραψε συμβόλαιο ηχογράφησης.

Εκτός από το General Hospital, η ηθοποιός ήταν γνωστή για τον ρόλο της στη γαλλική ταινία Diva του 1981. Είχε εμφανιστεί επίσης σε τηλεοπτικές σειρές όπως το Simon & Simon, το Whiz Kids και το The Facts of Life.

Ο τελευταίος ρόλος της Μπερνάρντ ήταν στην ταινία Voices From the High School του 2002. Η ηθοποιός κρατούσε την προσωπική της ζωή ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα έκκληση από τον πάπα Λέοντα στο Ισραήλ να επιτρέψει τη βοήθεια στη Γάζα

Διεθνή / Νέα έκκληση από τον πάπα Λέοντα στο Ισραήλ να επιτρέψει τη βοήθεια στη Γάζα

«Ανανεώνω την ένθερμη έκκλησή μου να επιτραπεί η είσοδος δίκαιης ανθρωπιστικής βοήθειας και να τερματιστούν οι εχθροπραξίες, το καταστροφικό τίμημα των οποίων πληρώνουν τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και οι ασθενείς»
LIFO NEWSROOM
Γάζα:  Η ΕΕ να επανεξετάσει συμφωνίες με το Ισραήλ, ζητούν 17 κράτη μέλη - Διαφωνούν Ελλάδα και Κύπρος

Διεθνή / Γάζα:  Η ΕΕ να επανεξετάσει συμφωνίες με το Ισραήλ, ζητούν 17 κράτη μέλη - Διαφωνούν Ελλάδα και Κύπρος

Το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ θα ξεκινήσει επανεξέταση της συμφωνίας για να διαπιστωθεί εάν το Ισραήλ έχει παραβιάσει τις δεσμεύσεις του στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
LIFO NEWSROOM
Reuters: Η Ουκρανία παρουσιάζει στην ΕΕ αυστηρότερο σχέδιο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, εν μέσω αμερικανικών «δισταγμών»

Διεθνή / Reuters: Η Ουκρανία παρουσιάζει στην ΕΕ αυστηρότερο σχέδιο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, εν μέσω αμερικανικών «δισταγμών»

Το έγγραφο των 40 σελίδων περιλαμβάνει σειρά συστάσεων, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται η έκδοση νομοθεσίας που θα επιταχύνει την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από άτομα που έχουν υποστεί κυρώσεις από την ΕΕ, με στόχο την αποστολή αυτών των πόρων στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM