Πέθανε στο Παίδων 5χρονη από τη Ρόδο

Έσβησε στο Παίδων 5χρονη από τη Ρόδο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Πέθανε το απόγευμα της Δευτέρας ένα πεντάχρονο κορίτσι μετά από νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Πριν από μερικά χρόνια η οικογένεια στη Ρόδο είχε χάσει, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, άλλο ένα παιδί - επίσης κορίτσι - που νοσούσε με την ίδια ασθένεια.

Το πεντάχρονο κορίτσι νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες στο νοσοκομείο Παίδων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η είδηση έχει συγκλονίσει τη Ρόδο, καθώς πρόκειται για ιδιαιτέρως αγαπητή και γνωστή οικογένεια του νησιού που η μοίρα τη χτυπά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο ηλεκτρονικό γραπτό διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο

Ελλάδα / ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο ηλεκτρονικό γραπτό διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο

Συνολικά 47.410 υποψήφιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, με την πρώτη φάση να διεξάγεται στην Αθήνα από 20 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, και τη δεύτερη στη Θεσσαλονίκη από 12 έως 27 Ιουλίου
LIFO NEWSROOM