Η Αλ Κάϊντα βρίσκεται πίσω από την διπλή επίθεση αυτοκτονίας στη Δαμασκό

Η Αλ Κάϊντα βρίσκεται πίσω από την διπλή επίθεση αυτοκτονίας στη Δαμασκό Facebook Twitter
0

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-μουν δήλωσε δημοσίως την πεποίθηση του πως η Αλ Κάϊντα ευθύνεται για τη διπλή επίθεση αυτοκτονίας πριν από μία εβδομάδα στη Δαμασκό, τη φονικότερη επίθεση από την έναρξη της εξέγερσης, πριν από 14 μήνες, εναντίον του Μπασάρ αλ-Ασαντ, στη Συρία, που κόστισε τη ζωή 55 ανθρώπων, τον τραυματισμό 372 .

Ο Μπαν Κι-μουν, μιλώντας σε εκδήλωση για τη νεολαία που φιλοξενήθηκε εχθές στα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, δήλωσε: "Πριν από μερικές ημέρες σημειώθηκε μία τεράστια τρομοκρατική επίθεση. Πιστεύω ότι πίσω από αυτήν βρίσκεται η Αλ Κάϊντα. Αυτό δημιουργεί και πάλι πολύ σοβαρά προβλήματα".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM