Ηράκλειο: «Βροχή» οι πυροβολισμοί σε βάπτιση- «Σε σακούλες οι σφαίρες»

Ηράκλειο: «Βροχή» οι πυροβολισμοί σε βάπτιση- «Σε σακούλες οι σφαίρες» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Καταιγισμός πυροβολισμών έπεσε κατά τη διάρκεια γλεντιού βάπτισης στο Ηράκλειο, υπόθεση για την οποία η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα. 

Το βράδυ του Σαββάτου, σε χωριό του Ηρακλείου υπήρξε μπαράζ άσκοπων πυροβολισμών με αφορμή το γλέντι βάπτισης με εκατοντάδες καλεσμένους. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η ιστοσελίδα cretalive, οι σφαίρες μεταφέρονταν μέσα σε σακούλες

Η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα για τους άσκοπους πυροβολισμούς, τον 36χρονο ιδιοκτήτη του χώρου όπου έγινε το γλέντι και τον 55χρονο πατέρα του παιδιού που βαπτίστηκε. Ο πρώτος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, επειδή εξυπηρετούσε τους καλεσμένους. 

Ο 55χρονος παραμένει υπό κράτηση, σύμφωνα με το cretalive και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM