Επεισόδια στην Ερμού - Έπεσαν χημικά και κρότου λάμψης

Επεισόδια στην Ερμού - Έπεσαν χημικά και κρότου λάμψης Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ένταση σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Ερμού, όταν έπεσαν χημικά και κρότου λάμψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. ομάδα αγνώστων έσπασε την τζαμαρία γνωστής αλυσίδας fast food στην Ερμού και άρχισε να διαπληκτίζεται με τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι δεύτεροι να ρίξουν χημικά και κρότου λάμψης για να τους απομακρύνουν.

Ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος λόγω των χημικών σε όλο το μήκος της Ερμού. Οι διαδηλωτές φέρεται να κατηγορούν τη συγκεκριμένη αλυσίδα ότι στηρίζει το Ισραήλ και για αυτό κατευθύνθηκαν με αφορμή να προκαλέσουν ζημιές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο προσαγωγές. 

Επεισόδια στην Ερμού - Έπεσαν χημικά και κρότου λάμψης Facebook Twitter

Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Παλαιστίνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ορισμένοι εκ των διαδηλωτών, κατευθύνθηκαν προς την Ερμού για να προκαλέσουν υλικές ζημιές στο κατάστημα και να φωνάξουν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης.

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την «ισοπέδωση της Γάζας έχει πάρει διαστάσεις σφαγής και πλήρους εκτοπισμού των Παλαιστινίων» πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 12:00 στην πλατεία Συντάγματος. 

Επεισόδια στην Ερμού - Έπεσαν χημικά και κρότου λάμψης Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM