Ο γιος του Κίλιαν Μέρφι κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

Ο γιος του Κίλιαν Μέρφι κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο Facebook Twitter
Κίλιαν Μέρφι
0

Ο γιος του Κίλιαν Μέρφι θα κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός φέτος σε μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή.

Ο 16χρονος γιος του Κίλιαν Μέρφι, Aran ασχολείται με την υποκριτική από μικρός. Στα 11 του χρόνια, πρωταγωνίστησε στο Hamnet σε μια παραγωγή που περιόδευσε στο Δουβλίνο, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη, το Μπρίσμπεϊν και το Χονγκ Κονγκ.

Το 2022, εμφανίστηκε επίσης στην ταινία «Lola» μαζί με την Emma Appleton από το The Witcher. Ωστόσο η νέα του ταινία θα είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία.

Ο γιος του Κίλιαν Μέρφι κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο Facebook Twitter
O γιός του, Άραν

Σε σκηνοθεσία Taika Waititi, ο γιος του Κίλιαν Μέρφι θα υποδυθεί τον Rick στην ταινία «Klara and the Sun». Η ταινία, η οποία βασίζεται σε ένα ομώνυμο μπεστ σέλερ των New York Times, ακολουθεί ένα κορίτσι -ρομπότ που προσπαθεί να σώσει μια οικογένεια.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Jenna Ortega και η Amy Adams.  Η Ortega θα πρωταγωνιστήσει ως ρομπότ Klara και η Adams θα υποδυθεί τη μητέρα της στην ταινία.

Την ίδια ώρα ο Κίλιαν Μέρφι έχει εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του στο Oppenheimer για την οποία και είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM