Οι Χούτι χτύπησαν ελληνόκτητο πλοίο στον κόλπο του Άντεν

Οι Χούτι χτύπησαν ελληνόκτητο πλοίο στον κόλπο του Άντεν Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Οι Χούτι χτύπησαν ξανά ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο με σημαία των Νησιών Μάρσαλ ενώ έπλεε σε απόσταση περίπου 53 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά του Άντεν της Υεμένης και έπλεε προς νότο.

Σύμφωνα με την εταιρεία Ambrey για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, το πλοίο κατευθυνόταν στην Ινδία προερχόμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ανέφερε έκρηξη σε απόσταση 50 μέτρων από τη δεξιά πλευρά του, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες ή ζημιές. Δεν έχει γίνει γνωστό αν το πλοίο χτυπήθηκε από θραύσματα του πυραύλου με τον οποίο στοχοποιήθηκε από τους Χούτι.

Πριν λίγες ώρες οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν δύο drones των Χούτι με τα οποία οι αντάρτες από την Υεμένη ήθελαν να χτυπήσουν πλοία που κινούνται στον κόλπο του Άντεν και στο στενό Μπαμπ ελ Μαντέμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Από τα video games στην πολιτική οργή - Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις του δράστη

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του 31χρονου Κόουλ Τόμας Άλεν αποκαλύπτουν μια σταδιακή μετάβαση από περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια σε ακραία πολιτικά μηνύματα μίσους για τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
THE LIFO TEAM