Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο 34χρονος που χτύπησε και τραυμάτισε 40χρονο με σφυρί

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο 34χρονος που χτύπησε και τραυμάτισε 40χρονο με σφυρί Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 34χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι έναν 40χρονο, στην περιοχή Πρόχωμα. 

Ο 34χρονος διώκεται για βαριά σωματική βλάβη μετά την επίθεση με σφυρί, ενώ ο παθών νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ο 61χρονος πεθερός του κατηγορούμενου.

Όλα έγιναν χθες τα ξημερώματα, έξω από πιτσαρία, όπου οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές φαίνεται πως διασκέδαζαν νωρίτερα. Για ασήμαντη αφορμή, ο 61 ετών άνδρας διαπληκτίστηκε με τον παθόντα και κατά την έξοδό του από το κατάστημα, τον ακινητοποίησε πιάνοντάς τον από το χέρι. Οι δύο άνδρες έπεσαν στο έδαφος και τότε επενέβη ο 34χρονος, χτυπώντας τον 40χρονο τρεις φορές με το σφυρί στο κεφάλι. Ο 34χρονος συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο πεθερός του διέφυγε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM