Πυροβολισμοί σε καθολική εκκλησία στον Βόσπορο με έναν νεκρό

Πυροβολισμοί σε καθολική εκκλησία στον Βόσπορο - Πληροφορίες για έναν νεκρό Facebook Twitter
0

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν γύρω στις 11:40 το πρωί της Κυριακής σε καθολική εκκλησία στον Βόσπορο.

Όλα συνέβησαν όταν δύο άτομα μπήκαν στην εκκλησία Σάντα Μαρία, που βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πλευρά του Βοσπόρου και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους άνοιξαν πυρ κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας. Από τους πυροβολισμούς ένας πιστός έπεσε νεκρός από τραύμα στο κεφάλι.

Αμέσως ο κόσμος που βρισκόταν εντός του ναού έπεσε στο πάτωμα για να καλυφθεί από τους πυροβολισμούς. Παράλληλα άμεσα έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM