«Ντροπή τους»- Ο Χάρης Δούκας απαντά στα σχόλια για τη γιορτή στο Σύνταγμα

«Ντροπή τους»- Η απάντηση του Χάρη Δούκα στα σχόλια για τη γιορτή στο Σύνταγμα Facebook Twitter
0

Ο Χάρης Δούκας απάντησε σε σχόλια που έγιναν για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, κατά τη διάρκεια της γιορτής του δήμου Αθηναίων στο Σύνταγμα

«Ντροπή τους», τόνισε ο Χάρης Δούκας, αναφερόμενος στα σχόλια για τις παλαιστινιακές σημαίες, την παρουσία της Μαρίνας Σάττι και την επιλογή του να ανέβει στη σκηνή μαζί με την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού. 

«Σηκώθηκα με ένα κοριτσάκι, την κόρη της Νάνσυς και του Νάσου. Ντροπή τους όσοι τα είπανε. Το δεύτερο είναι διότι, λέει, είχα φέρει την εκπρόσωπο της Eurovision η οποία είπε πολυπολιτισμικά τραγούδια. Ντροπή τους και δεύτερη φορά. Θέλω να πάει πάρα πολύ καλά η Μαρίνα Σάττι και στην Eurovision», δήλωσε αρχικά ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega. 

Σε άλλο σημείο, αναφερόμενος ξανά στα σχόλια που ειπώθηκαν για την παρουσία της κόρης της Νάνσυς Ζεμπέτογλου στη σκηνή, τόνισε: «Ντροπή τους είναι απαράδεκτο. Αυτό δείχνει μίσος και εμπάθεια. Είναι κήρυκες μίσους και εμπάθειας». 

Σε ό,τι αφορά στις παλαιστινιακές σημαίες που κρατούσαν κάποιοι στο Σύνταγμα εκείνο το βράδυ, ο Χάρης Δούκας επεσήμανε: 

«Υπήρχε ένα συλλαλητήριο, όπως σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις -δεν το ήξερα εγώ- στο Σύνταγμα και μετά μπήκαν μέσα και άρχισαν να σηκώνουν σημαίες. Είναι δημόσιος χώρος ελεύθερης πρόσβασης. Τι να έκανα; Να έλεγα να κατέβουν οι σημαίες με πολλές χιλιάδες κόσμου, με οικογένειες και παιδιά. Να γίνει δηλαδή το Σύνταγμα πεδίο μάχης; Υπάρχει σώφρων άνθρωπος, ο οποίος θα μετέτρεπε αυτή τη γιορτή σε πεδίο μάχης;». 

Αυτές οι φωνές «έκαναν πολύ θόρυβο», αλλά είναι «λίγες», εκτίμησε ο Χάρης Δούκας, συμπληρώνοντας πως η Αθήνα «της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης», έδωσε απάντηση. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM
Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM