Καταδίωξη διαρρηκτών στην Καλλιθέα από αστυνομικούς και πολίτες

Καταδίωξη διαρρηκτών στην Καλλιθέα από αστυνομικούς και πολίτες Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Αστυνομικοί, αλλά και πολίτες καταδίωξαν διαρρήκτες στην περιοχή της Καλλιθέας και τελικά τους ακινητοποίησαν. 

Η καταδίωξη και τελικά η σύλληψη των διαρρηκτών σημειώθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, γύρω στις 13.30, στη συμβολή των οδών Δοϊράνης και Αθηνάς. Οι δύο άνδρες επιχείρησαν να διαρρήξουν σπίτια και καταστήματα στην περιοχή της Καλλιθέας, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από ένοικο μιας πολυκατοικίας, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ και όπως φαίνεται και στο βίντεο της ΕΡΤ, μαζί με πολίτες καταδιώκουν τους δύο άνδρες και τελικά καταφέρνουν να τους ακινητοποιήσουν. Ένας από αυτούς μάλιστα είχε κρυφτεί και σε μία πιλοτή προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλληφθέντες φέρονται να είχαν πραγματοποιήσει κι άλλο χτύπημα στην περιοχή της Καλλιθέας, ενώ ο ένας από τους δύο φέρεται να έχει βαρύ ποινικό παρελθόν, καθώς έχει καταδικαστεί σε τουλάχιστον 13 χρόνια κάθειρξης για παρόμοιες υποθέσεις.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM