ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αποφυλακίζονται υπό όρους οι 9 οπαδοί του Άρη

Θεσσαλονίκη: Αποφυλακίζονται με όρους οι 9 οπαδοί του Άρη μετά το επεισόδιο στην οδό Βούλγαρη	Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Αποφυλακίζονται οι εννέα οπαδοί του Άρη, που συμμετείχαν στη συμπλοκή στην οδό Βούλγαρη τον Οκτώβριο.

Ειδικότερα, οι εννέα οπαδοί αποφυλακίζονται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημά τους για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Συνεπώς, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης, στους εννέα οπαδούς επιβλήθηκε, μεταξύ άλλων, η απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ομάδας τους, η παρουσία τους κατά τη διάρκεια των αγώνων σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και η μη προσέγγιση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Υπενθυμίζεται πως οι οπαδοί είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι για συμμετοχή σε συμπλοκή, η οποία σημειώθηκε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, στη συμβολή της οδού Βούλγαρη με τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου υπέστησαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Σε βάρος τους είχε απαγγελθεί κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, από κοινού, ενώ διώκονται και για μία σειρά από πλημμελήματα, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του αθλητικού νόμου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM