14 παραστάσεις που ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη προσεχώς

LYSSASMENH GATA Facebook Twitter
Το θρυλικό έργο του Τενεσί Ουίλιαμς «Λυσσασμένη Γάτα» που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο. Φωτ.: Rafail Mike
0

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος έχει ανακοινώσει για τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2023- 2024 δύο σημαντικές νέες παραγωγές: το θρυλικό έργο του Τενεσί Ουίλιαμς Λυσσασμένη Γάτα που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Σύλλα Τζουμέρκα, και το μιούζικαλ-αναδρομή στην επιθεώρηση, Βίρα τις άγκυρες, των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου Αστέριου Πελτέκη, που θα ξεκινήσει τις παραστάσεις στις 15 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Η «Λυσσασμένη Γάτα», το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο που πρωτοανέβηκε στη Νέα Υόρκη το 1955 από τον Ελία Καζάν και έγινε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία το 1957 με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τον Πολ Νιούμαν, παρουσιάζεται στην πιο τολμηρή εκδοχή από τις δύο που μας άφησε ο συγγραφέας, η οποία άλλωστε ήταν η αγαπημένη του και οπωσδήποτε η πιο αντιπροσωπευτική του.

Το «Βίρα τις άγκυρες» αποτελεί έναν φόρο τιμής στα 130 χρόνια του αγαπημένου θεατρικού είδους της επιθεώρησης και ανεβαίνει 26 χρόνια από την πρώτη του παρουσίαση από το Εθνικό Θέατρο. Μια υπερπαραγωγή με σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη, κοστούμια του Νίκου Χαρλαύτη, χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου και φωτισμούς του Στέλιου Τζολόπουλου, την πρωτότυπη μουσική των Γιώργου Μουζάκη, Γιώργου Κατσαρού, Ζακ Ιακωβίδη, Γιώργου Ε. Παπαδάκη και ενορχηστρώσεις του Γιώργου Ανδρέου. Συμμετέχουν περισσότεροι από 30 ερμηνευτές επί σκηνής.

Thessaloniki Culture: Ο μεγάλος πολιτιστικός οδηγός Facebook Twitter
Η Εύη Σαρμή και ο Αστέριος Πελτέκης στις πρόβες του «Βίρα τις Άγκυρες».

Μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου ανεβαίνει στο Φουαγιέ Θεάτρου Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών το έργο της Δήμητρας Μήττα, Φαίδρας Άτοπος, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Καραγιάννη. Πρόκειται για ένα ρεσιτάλ για δύο σολίστ, έναν διάλογο μεταξύ ενός μουσικού και μιας ηθοποιού, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται ο πεπτωκός φτερωτός έρως και οι βλαβερές συνέπειές του. Η Ηρώ Μουκίου ερμηνεύει την ηρωίδα, η οποία συνομιλεί με τη μουσική του Μιχαήλ Χατζηαναστασίου, καθώς οι μελωδίες του συνδράμουν στην πλοκή του έργου.

Από τις 16 έως τις 25 Νοεμβρίου ανεβαίνει στο θέατρο Αυλαία η «άγρια κωμωδία» και «ιστορία βίαιης ενηλικίωσης», όπως τη χαρακτήρισαν, του Γιώργου Καφετζόπουλου ΤΑΟ σε σκηνοθεσία Δανάης Σπηλιώτη, με τον ίδιο το συγγραφέα, τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον Θοδωρή Σκυφτούλη στη διανομή. Η μουσική είναι του Φώτη Σιώτα.

Από τις 16 Δεκεμβρίου στο ίδιο θέατρο θα δούμε το «σύγχρονο θρίλερ» της Ραφαέλλα Μάρκους, Δάφνη, σε μετάφραση και ερμηνεία της Άρτεμης Γρύμπλα και της Λίλας Μπακλέση, οι οποίες υπογράφουν επίσης τη σκηνοθεσία, με τη συνεργασία του Κωνστανίνου Μπιμπή. Ένα queer παραμύθι για τον έρωτα, την αποδοχή και την επιβολή της εξουσίας, γραμμένο το 2022, το οποίο συνδιαλέγεται με τον αρχαιοελληνικό μύθο της Δάφνης και του Απόλλωνα.

Όλες οι παραστάσεις που ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη του επόμενους μήνες Facebook Twitter
Το «σύγχρονο θρίλερ» της Ραφαέλλα Μάρκους, «Δάφνη», σε μετάφραση και ερμηνεία της Άρτεμης Γρύμπλα και της Λίλας Μπακλέση. Φωτ.: Σοφοκλής Μπιμπής

Στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Αμαλία η παράσταση Κωσταλέξι, εμπνευσμένη από την πραγματική ιστορία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 1978. Σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο οποίος αποπειράται να ανακαλύψει την πραγματική Ελένη Καρυώτη, της γυναίκας που η οικογένεια της κρατούσε κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού της 29 χρόνια. Ερμηνεύουν οι Άλκηστις Νικολαΐδη, Ζωγραφιά Μεντεσίδου και Κωνσταντίνος Μωραΐτης.

Στο ίδιο θέατρο από τις 14 Δεκεμβρίου ανεβαίνει ο θεατρικός μονόλογος Τσιτάχ - Η ερημιά του τερματοφύλακα του Βασίλη Κατσικονούρη με τον Γιώργο Νινιό, σε σκηνοθεσία του ίδιου και της Ερμίνας Κυριαζή.

Αναζητώντας νέους δρόμους αφήγησης, η θεατρική ομάδα Γκραν Γκινιόλ ανεβάζει σε μια άκρως τολμηρή, νέα μετάφραση τον Υμπύ Τύραννο του Alfred Jarry, την αθυρόστομη κωμωδία για την απληστία των πολιτικών ηγετών, σε σκηνοθεσία Χρήστου Παπαδημητρίου. Από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Eightball Club στα Λαδάδικα.

Thessaloniki Culture: Ο μεγάλος πολιτιστικός οδηγός Facebook Twitter
Η θεατρική ομάδα Γκραν Γκινιόλ ανεβάζει σε μια άκρως τολμηρή, νέα μετάφραση τον Υμπύ Τύραννο του Alfred Jarry. Φωτ.: Μαρία Καβαλιώτη

Παράλληλα, παρουσιάζονται μεγάλες επιτυχίες της προηγούμενης περιόδου, όπως το Σ’ εσάς που με ακούτε της Λούλας Αναγνωστάκη, παράσταση του ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία του Χρήστου Θεοδωρίδη, που θα παίζεται στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών από τις 17 Νοεμβρίου έως τη 1η Ιανουαρίου 2024 – σημειωτέον, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, κάνοντας απανωτά sold-out.

Μια περσινή επιτυχία του ΚΘΒΕ, που ήδη παίζεται ξανά, στην ΕΜΣ, είναι και το έργο Οι εχθροί / Μια ερωτική ιστορία του νομπελίστα Ισαάκ Μπασέβις Σίνγκερ. Γραμμένο στα γίντις, κυκλοφόρησε το 1966 και θεωρείται κορυφαίο κείμενο της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Η θεατρική διασκευή είναι του Ρόι Χεν, η μετάφραση του Λεωνίδα Καρατζά, η σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού και η μουσική του Δημήτρη Μαραμή.

Σταθερά sold out, το Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του του Γιώργου Καπουτζίδη, σε σκηνοθεσία του ίδιου, επαναλαμβάνεται στη σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» της Μονής Λαζαριστών στη Σταυρούπολη, ενώ στο Βασιλικό θέατρο ανεβαίνει ο Επιθεωρητής του Νικολάι Γκόγκολ, μια κωμωδία που στηλιτεύει τις σχέσεις υποταγής και εξουσίας που χαρακτήριζαν την προεπαναστατική Ρωσία, σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Thessaloniki Culture: Ο μεγάλος πολιτιστικός οδηγός Facebook Twitter
Στο Βασιλικό θέατρο ανεβαίνει ο «Επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ. Φωτ.: Rafail Mike

Στο Αριστοτέλειον ανεβαίνει ήδη η μεγάλη επιτυχία της Αθήνας, Το έκτο πάτωμα, του Αλφρέντ Ζαρί σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη. Πρόκειται για αναβίωση της ιστορικής μουσικής παράστασης, σε διασκευή της Άννας Παναγιωτοπούλου. Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Λίνα Νικολακοπούλου δημιούργησαν ίσως τα πιο γνωστά και πλέον αγαπημένα τραγούδια που ακούστηκαν τις τελευταίες δεκαετίες σε θεατρική παράσταση. Πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Πιατάς και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, καθώς και οι Υρώ Μανέ, Κώστας Μακεδόνας, Ελένη Καστάνη, Δανάη Λουκάκη, Μαριαλένα Ροζάκη, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν, Βασίλης Αθανασόπουλος, Σταύρος Παρχαρίδης, Ευαγγελία Μουμούρη.

Τέλος, το Θέατρο Τ επαναλαμβάνει από 1 έως 18 Δεκεμβρίου την Έντα Γκάμπλερ του Χένρικ Ίψεν σε απόδοση και σκηνοθεσία της Γλυκερίας Καλαϊτζή. Μια παράσταση η οποία ανοίγει διάλογο με το σήμερα εστιάζοντας στην ανεκπλήρωτη επιθυμία της πιο αινιγματικής ηρωίδας της παγκόσμιας δραματουργίας να αυτοπροσδιοριστεί μέσα σε μια πατριαρχική κοινωνία.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

Tο νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

powered by:

aegean-logo

Θέατρο
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ 28 ΜΑΙΟΥ Elena Souliotis: Η Ελληνίδα που θα γινόταν η επόμενη Κάλλας 

Θέατρο / Elena Souliotis: Η Ελληνίδα που θα γινόταν η επόμενη Κάλλας 

Σαν σήμερα, το 1943, γεννήθηκε η Ελληνίδα σοπράνο που διέπρεψε για μια ολόκληρη δεκαετία στην Ευρώπη και την Αμερική, αλλά κάηκε εξαιτίας μιας σειράς ιδιαίτερα απαιτητικών ρόλων, τους οποίους ερμήνευσε πολύ νωρίς. Ο κόντρα τενόρος Άρης Χριστοφέλλης, ένας από τους λίγους στην Ελλάδα που γνωρίζουν σε βάθος την πορεία της, περιγράφει την άνοδο και την πτώση της.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Δημήτρης Καπουράνης: «Το αόρατο νήμα που ενώνει τα παιδιά μεταναστών είναι το πένθος»

Θέατρο / Δημήτρης Καπουράνης: «Το αόρατο νήμα που ενώνει τα παιδιά μεταναστών είναι το πένθος»

Από τους Αγίους Σαράντα της Αλβανίας μέχρι τη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, η ζωή του βραβευμένου ηθοποιού, τραγουδιστή και σεναριογράφου είναι μια διαρκής προσπάθεια συμφιλίωσης με την απώλεια. Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» τον καθόρισε, ενώ ο ρόλος του στο «Brokeback Mountain» τού έσβησε κάθε ομοφοβικό κατάλοιπο. Δηλώνει πως αυτό που τον ενοχλεί βαθιά είναι η αδράνεια απέναντι σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το έπος μάς έμαθε να αναπνέουμε ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Θέατρο / Μιχαήλ Μαρμαρινός: «Από μια κοινωνία της αιδούς, γίναμε μια κοινωνία της ξεδιαντροπιάς»

Με τη νέα του παράσταση, ο Μιχαήλ Μαρμαρινός επιστρέφει στην Οδύσσεια και στον Όμηρο και διερευνά την έννοια της φιλοξενίας. Αναλογίζεται το «απύθμενο θράσος» της εποχής μας, εξηγεί τη στενή σχέση του έπους με το βίωμα και το θαύμα που χάσαμε και παραμένει σχεδόν σιωπηλός για τη νέα του θέση ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
13 λόγοι για να πάμε φέτος στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Θέατρο / 13 λόγοι για να πάμε φέτος στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Τέχνη με φαντασία, αστείρευτη δημιουργία, πρωτοποριακές προσεγγίσεις: ένα επετειακό, εορταστικό, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα για τα 70 χρόνια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου μέσα από 83 επιλογές από το θέατρο, τη μουσική και τον χορό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κυνηγώντας τον χαμένο χρόνο σε ένα έργο για την εξουσία

Θέατρο / «Δελφίνοι ή Καζιμίρ και Φιλιντόρ»: Ένα έργο για τη μόνιμη ήττα μας από τον χρόνο

Ο Θωμάς Μοσχόπουλος σκηνοθετεί και γράφει ένα έργο-παιχνίδι, εξετάζοντας τις σχέσεις εξουσίας, τον δημιουργικό αντίλογο και τη μάταιη προσπάθεια να ασκήσουμε έλεγχο στη ζωή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΕΠΕΞ ΧΛΟΗ ΟΜΠΟΛΕΝΣΚΙ: Σκηνογράφος-ενδυματολόγος του θεάτρου και της όπερας

Οι Αθηναίοι / Χλόη Ομπολένσκι: «Τι είναι ένα θεατρικό έργο; Οι δυνατότητες που δίνει στους ηθοποιούς»

Ξεκίνησε την καριέρα της ως βοηθός της Λίλα ντε Νόμπιλι, υπήρξε φίλη του Γιάννη Τσαρούχη, συνεργάστηκε με τον Κάρολο Κουν και τον Λευτέρη Βογιατζή, δούλεψε με τον Φράνκο Τζεφιρέλι και, για περισσότερο από 20 χρόνια, με τον Πίτερ Μπρουκ. Η διεθνούς φήμης σκηνογράφος και ενδυματολόγος Χλόη Ομπολένσκι υπογράφει τα σκηνικά και τα κοστούμια στην «Τουραντότ» του Πουτσίνι και αφηγείται τη ζωή της στη LiFO.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
«Φάουστ» του Άρη Μπινιάρη, ένα μιούζικαλ από την Κόλαση

Θέατρο / Φάουστ: Ένα μιούζικαλ από την κόλαση

«Ζήσε! Μας λέει ο θάνατος, ζήσε!», είναι το ρεφρέν του τραγουδιού που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, εν μέσω ομαδικών βακχικών περιπτύξεων – Κριτική της Λουίζας Αρκουμανέα για την παράσταση «Φάουστ» του Γκαίτε σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη στο Εθνικό Θέατρο.
ΛΟΥΙΖΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ
Η Αριάν Μνουσκίν τα βάζει με τους δράκους της Ιστορίας

Θέατρο / Η Αριάν Μνουσκίν τα βάζει με τους δράκους της Ιστορίας

Η μεγάλη προσωπικότητα του ευρωπαϊκού θεάτρου Αριάν Μνουσκίν επιστρέφει στο Φεστιβάλ Αθηνών με το Θέατρο του Ήλιου για να μιλήσουν για τα τέρατα της Ιστορίας που παραμονεύουν πάντα και απειλούν τον ελεύθερο κόσμο. Με αφορμή την παράσταση που αποθεώνει τη σημασία του λαϊκού θεάτρου στην εποχή μας μοιραζόμαστε την ιστορία της ζωής και της τέχνης της, έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες, που υπηρετούν με πάθος την πρωτοπορία, την εγγύτητα που δημιουργεί η τέχνη και τη μεγαλειώδη ουτοπία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΕΠΕΞ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Νίκος Χατζόπουλος

Νίκος Χατζόπουλος / «Αν σκέφτεσαι μόνο το ταμείο, κάποια στιγμή το ταμείο θα πάψει να σκέφτεται εσένα»

Ο Νίκος Χατζόπουλος έχει διανύσει μια μακρά πορεία ως ηθοποιός, σκηνοθέτης, μεταφραστής και δάσκαλος υποκριτικής. Μιλά στη LIFO για το πόσο έχει αλλάξει το θεατρικό τοπίο σήμερα, για τα πρόσφατα περιστατικά λογοκρισίας στην τέχνη, καθώς και για τις προσεχείς συνεργασίες του με τον Γιάννη Χουβαρδά και τον Ακύλλα Καραζήση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
«Μια άλλη Θήβα»: Η πιο αθόρυβη επιτυχία της θεατρικής Αθήνας

The Review / «Μια άλλη Θήβα»: Η παράσταση-φαινόμενο που ξεπέρασε τους 100.000 θεατές

O Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με τη Βένα Γεωργακοπούλου για την θεατρική παράσταση στο Θεάτρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, που διανύει πλέον την τρίτη της σεζόν σε γεμάτες αίθουσες. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της; Το ίδιο το έργο ή οι δύο πρωταγωνιστές, ο Θάνος Λέκκας και ο Δημήτρης Καπουράνης, που καθήλωσαν το κοινό;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
«Διαβάζοντας Ευριπίδη καταλαβαίνεις πού πάτησε η ακροδεξιά»

Θέατρο / «Διαβάζοντας Ευριπίδη καταλαβαίνεις πού πάτησε η ακροδεξιά»

Η Μαρία Πρωτόπαππα σκηνοθετεί την «Ανδρομάχη» στην Επίδαυρο, με άντρες ηθοποιούς στους γυναικείους ρόλους, εξερευνώντας τις πολιτικές και ηθικές διαστάσεις του έργου του Ευριπίδη. Η δημοκρατία, η ελευθερία, η ηθική και η ευθύνη ηγετών και πολιτών έρχονται σε πρώτο πλάνο σε μια πολιτική και κοινωνική τραγωδία με πολυδιάστατη δομή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η «Χρυσή Εποχή»

Αποστολή στο Νόβι Σαντ / Κωνσταντίνος Ρήγος: «Ήθελα ένα υπέροχο πάρτι όπου όλοι είναι ευτυχισμένοι»

Στη νέα παράσταση του Κωνσταντίνου Ρήγου «Χρυσή Εποχή», μια συμπαραγωγή της ΕΛΣ με το Φεστιβάλ Χορού Βελιγραδίου, εικόνες από μια καριέρα 35 ετών μεταμορφώνονται ‒μεταδίδοντας τον ηλεκτρισμό και την ενέργειά τους‒ σε ένα ολόχρυσο ξέφρενο πάρτι.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
CHECK Απόπειρες για τη ζωή της: Ψάχνοντας την αλήθεια για τις υπέροχες, βασανισμένες γυναίκες και τις τραγικές εμπειρίες τους

Θέατρο / Η βάρβαρη εποχή που ζούμε σε μια παράσταση

Ο Μάρτιν Κριμπ στο «Απόπειρες για της ζωή της» που ανεβαίνει στο Θέατρο Θησείον σκιαγραφεί έναν κόσμο όπου κυριαρχεί ο πόλεμος, ο θάνατος, η καταπίεση, η τρομοκρατία, η φτώχεια, ο φασισμός, αλλά και ο έρωτας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
To νόημα τού να ανεβάζεις Πλάτωνα στην εποχή του ΤikTok

Άννα Κοκκίνου / To νόημα τού να ανεβάζεις το Συμπόσιο του Πλάτωνα στην εποχή του tinder

Η Άννα Κοκκίνου στη νέα της παράσταση αναμετριέται με το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα και τις πολλαπλές όψεις του Έρωτα. Εξηγεί στη LiFO για ποιον λόγο επέλεξε να ανεβάσει το αρχαίο φιλοσοφικό κείμενο, πώς το προσέγγισε δραματουργικά και κατά πόσο παραμένουν διαχρονικά τα νοήματά του.
M. HULOT
«Άμα σε λένε “αδελφή”, πώς να δεχτείς την προσβολή ως ταυτότητά σου;»

Θέατρο / «Άμα σε λένε “αδελφή”, πώς να δεχτείς την προσβολή ως ταυτότητά σου;»

Η παράσταση TERAΣ διερευνά τις queer ταυτότητες και τα οικογενειακά τραύματα, μέσω της εμπειρίας της αναγκαστικής μετανάστευσης. Μπορεί τελικά ένα μέλος της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας να ζήσει ελεύθερα σε ένα μικρό νησί;
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ο Αντώνης Αντωνόπουλος από μικρός είχε μια έλξη για τα νεκροταφεία ή Όλα είναι θέατρο αρκεί να στρέψεις το βλέμμα σου πάνω τους ή Η παράσταση «Τελευταία επιθυμία» είναι ένα τηλεφώνημα από τον άλλο κόσμο

Θέατρο / «Ας απολαύσουμε τη ζωή, γιατί μας περιμένει το σκοτάδι»

Ο Αντώνης Αντωνόπουλος, στη νέα του παράσταση «Τελευταία Επιθυμία», δημιουργεί έναν χώρο όπου ο χρόνος για λίγο παγώνει, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συναντήσουμε τους νεκρούς αγαπημένους μας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ