Συγκλονιστική αυτοκτονία γυναίκας ανήμερα των γενεθλίων της

Συγκλονιστική αυτοκτονία γυναίκας ανήμερα των γενεθλίων της Facebook Twitter
0

Η Claire Lin από την Ταϊβάν, ανήμερα των 31ων γενεθλίων της, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, εισπνέοντας δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις από μαγκάλι. Η γυναίκα επέλεξε να περάσει την τελευταία ώρα της ζωής της, στο chat του Facebook, μιλώντας και ενημερώνοντας 9 φίλους της, καθ' όλη τη διάρκεια του αργού θανάτού της.

Ένα ακόμα πιο σοκαριστικό στοιχείο του συμβάντος είναι ότι η Claire ανέβαζε φωτογραφίες από το δωμάτιό της παρουσιάζοντας τους καπνούς και τη φωτιά που είχε ανάψει, σύμφωνα με δημοσίευμα του ubergizmo.

Οι φίλοι της, σοκαρισμένοι, προσπαθούσαν διακαώς να αποσπάσουν πληροφορίες για την τοποθεσία οπού βρισκόταν, ενώ την παρακαλούσαν να σταματήσει αυτό που έκανε. Μάλιστα, μία φίλη της εν ονόματι Chung Hsin της είπε «Ηρέμησε, άνοιξε το παράθυρο και βγάλε έξω τη φωτιά, σε παρακαλώ, σε ικετεύω» και η Lin της απάντησε: «Οι καπνοί είναι ασφυκτικοί. Γεμίζουν τα μάτια μου με δάκρυα. Μην μου ξαναγράψεις.» Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς δεν κάλεσε την αστυνομία.

Το τραγικό συμβάν διήρκεσε 67 ολόκληρα λεπτά. Τελικά η άτυχη γυναίκα κατέληξε από ασφυξία με τις τελευταίες της λέξεις να είναι στα κινέζικα: «Πολύ αργά. Το δωμάτιο μου είναι γεμάτο αναθυμιάσεις. Μόλις ανέβασα άλλη μια φωτογραφία. Ακόμα και τώρα που πεθαίνω θέλω να είμαι στο Facebook. Μάλλον είναι το δηλητήριο μου. Haha»

Αυτό που έφτασε την Claire Lin στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή της ήταν, κατά τα λεγόμενα της, η αδιαφορία του φίλου της  που δεν την επισκέφτηκε την ημέρα των γενεθλίων της. Το Facebook εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι με το θάνατο της Lin, η υπόθεση είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση πως οι άνθρωποι μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση και χρειάζονται βοήθεια».

Εάν ποτέ αντιληφθείτε μια παρόμοια συμπεριφορά μην καθυστερείτε! Καλέστε την αστυνομία ή μια από τις γραμμές βοηθείας του Facebook.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Τech & Science / Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Μετά τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μίλησε για την AI, τα δικαιώματα των ηθοποιών, τον Γκόλουμ του Άντι Σέρκις και το νέο The Hunt for Gollum. ΚΕΙΜΕΝΟ
THE LIFO TEAM
ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΓΗΡΑΝΣΗ

Τech & Science / Τρεις απολαυστικοί τρόποι να επιβραδύνετε τη γήρανση του εγκεφάλου σας

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος «ακμάζει» μέσα από διάφορες προκλήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε πάντα σκληρή δουλειά για να αποκομίσετε τα οφέλη για την υγεία - Ακολουθούν τρεις απλοί και διασκεδαστικοί τρόποι για να προστατεύσετε τον εγκέφαλό σας καθώς μεγαλώνετε
THE LIFO TEAM
Cate Blanchett, George Clooney και Meryl Streep στηρίζουν νέο σύστημα συναίνεσης για την AI

Τech & Science / Η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Μέριλ Στριπ στηρίζουν νέο σύστημα συναίνεσης για την AI

Η Κέιτ Μπλάνσετ συνιδρύει το RSL Media, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που θέλει να δώσει σε δημιουργούς και απλούς χρήστες έναν τρόπο να δηλώνουν αν επιτρέπουν ή απαγορεύουν τη χρήση της εικόνας, της φωνής και των έργων τους από συστήματα τεχνητής νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM