Ρεμπέκα Λους για Ντέιβιντ Μπέκαμ: Εκείνος φταίει που υπέφερε η Βικτόρια, με εμφανίζει σαν ψεύτρα

Ρεμπέκα Λους για Ντέιβιντ Μπέκαμ: Εκείνος φταίει που υπέφερε η Βικτόρια, με εμφανίζει σαν ψεύτρα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Ρεμπέκα Λους επέκρινε σφοδρά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για τα όσα υποστήριξε στο ντοκιμαντέρ του Netflix, αναφορικά με τη σχέση που η ίδια λέει ότι είχαν. 

Σε δηλώσεις της, τονίζει πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ο υπεύθυνος για το γεγονός ότι υπέφερε η σύζυγός του, Βικτόρια, όπως και ότι τώρα επιχειρεί να παρουσιάσει την ίδια ως ψεύτρα. 

Στο ντοκιμαντέρ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρει ότι υπήρξαν κάποιες «φριχτές ιστορίες» που ήταν δύσκολο να τις αντιμετωπίσει με τη σύζυγό του. «Ήταν η πρώτη φορά που η Βικτόρια κι εγώ βρεθήκαμε υπό τέτοια πίεση στον γάμο μας, ειλικρινά δεν ξέρω πώς το ξεπεράσαμε», λέει ακόμη, σημειώνοντας ότι του ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βλέπει τη σύζυγό του να υποφέρει. 

Την περίοδο που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πήρε μεταγραφή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπήρχαν πολλές φήμες και δημοσιεύματα για εξωσυζυγική σχέση του βετεράνου, πλέον, ποδοσφαιριστή. 

«Με κάνει να φαίνομαι σαν να είμαι αυτή που επινόησε τις ιστορίες. Ότι εγώ έκανα τη Βικτόρια να υποφέρει… Τον κακομοίρη, δεν είχε καμία σχέση με αυτό», είπε στην Daily Mail η Ρεμπέκα Λους. 

«Παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα και με κάνει να φαίνομαι ψεύτρα», συμπλήρωσε. «Είναι άλλο πράγμα να μην θέλει να αναλάβει την ευθύνη λόγω της οικογένειας, των παιδιών. Αν δεν είχε αναφέρει, αν είχε πει απλά “ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς” δεν θα ήμουν εδώ σήμερα», συνέχισε. 

«Αυτές οι ιστορίες ήταν φριχτές, αλλά ήταν αληθινές. Αυτός είναι ο υπεύθυνος για όλα αυτά. Αυτός ευθύνεται που η σύζυγός του υπέφερε. Εκείνος αποφάσισε να της πει ψέματα. Λόγω της συμπεριφοράς του και των ψεμάτων του υπέφερε η σύζυγός του», υπογράμμισε. 

Η Ρεμπέκα Λους εξήγησε ότι αποφάσισε να μιλήσει, διαφορετικά «θα είμαι η ψεύτρα, αυτή που επινόησε όλες αυτές τις ιστορίες». Τόνισε παράλληλα ότι και η ίδια έχει οικογένεια, όπως και παιδιά που μπαίνουν στο Google και μπορούν να παρακολουθήσουν ντοκιμαντέρ. 

«Αντάλλασσα μηνύματα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τα έδειχνε σε φίλους και γελούσαν» 

Στις ίδιες δηλώσεις στην Daily Mail, η Ρεμπέκα Λους μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Ντέβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ, όταν είχε αναλάβει να τους βρει σπίτι και να οργανώσουν τη ζωή τους στη Μαδρίτη, μετά τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στη Ρεάλ. 

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε σε περιστατικό που αντάλλασσε μηνύματα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν έμαθε πως εκείνος τα έδειχνε σε φίλους του και γελούσαν. 

«Ανταλλάσσαμε μηνύματα μια ημέρα, έγινε πολύ βρόμικο, άτακτο. Παίρνω ένα μήνυμα από τον Ισπανό σωματοφύλακα (του Μπέκαμ). Μου έγραφε “Στέλνεις μηνύματα στον Ντέιβιντ αυτή τη στιγμή; Σταμάτα. Τα δείχνει στους φίλους του και γελάνε”», περιέγραψε. 

Ακόμη, η Ρεμπέκα Λους αναφέρθηκε, σύμφωνα με την Daily Mail, σε περιστατικό που συνέβη όταν ήταν σε πάρτι και της τηλεφώνησε η Βικτόρια Μπέκαμ, ζητώντας της να βρει τον σύζυγό της

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2003 και το πάρτι γινόταν στο σπίτι του Ρονάλντο, στη Μαδρίτη. Εκείνη την εποχή, όπως είπε η Ρεμπέκα Λους, είχε σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

Περιέγραψε ότι της τηλεφώνησε κάποια στιγμή η Βικτόρια Μπέκαμ, ταραγμένη, επειδή έπαιρνε τηλέφωνο τον σύζυγό της και εκείνος δεν απαντούσε. «Της είπα ότι δεν ήξερα πού ήταν. Μου είπε “μην κλείσεις, πήγαινε να τον βρεις”». 

Ήταν λίγο αμήχανο, περιέγραψε η Ρεμπέκα Λους, αλλά μπήκε στο σπίτι και είδε τους σωματοφύλακες του Ντέιβιντ Μπέκαμ έξω από μία πόρτα. Τους ψιθύρισε πως στο τηλέφωνο ήταν η Βικτόρια και ένας από τους σωματοφύλακες πήγε και φώναξε τον ποδοσφαιριστή. «Είδα πίσω του ένα μοντέλο, ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Ήμουν έξαλλη, του έδωσα το τηλέφωνο και του είπα “είναι η σύζυγός σου”», συμπλήρωσε. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή Τραμπ για τα στοιχεία της απασχόλησης – Απέλυσε την επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας

Διεθνή / Οργή Τραμπ για τα στοιχεία της απασχόλησης – Απέλυσε την επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τη διορισμένη από τον Μπάιντεν επικεφαλής «ανίκανη» και διέταξε την άμεση απομάκρυνσή της, μετά από δυσμενή έκθεση για την αγορά εργασίας.
LIFO NEWSROOM
Ο Χουάν Κάρλος ξεχρεώνει: Πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ σε φίλους και αριστοκράτες που τον «έσωσαν» από την εφορία

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος ξεχρεώνει: Πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ σε φίλους και αριστοκράτες που τον «έσωσαν» από την εφορία

Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας επέστρεψε τα χρήματα που του είχαν δανείσει επιχειρηματίες και ευγενείς για να καλύψει μια τεράστια φορολογική οφειλή το 2021. Πώς τα κατάφερε από την εξορία στο Αμπού Ντάμπι
LIFO NEWSROOM
Θύελλα για συνέντευξη με «νεκρό» μέσω AI – Το άβαταρ θύματος ένοπλης επίθεσης προκάλεσε αντιδράσεις

Διεθνή / Θύελλα για συνέντευξη με «νεκρό» μέσω AI – Το άβαταρ θύματος ένοπλης επίθεσης προκάλεσε αντιδράσεις

Σφοδρές επικρίσεις κατά του πρώην δημοσιογράφου του CNN Τζιμ Ακόστα, που πήρε «συνέντευξη» από εικονική αναπαράσταση 17χρονου θύματος του μακελειού στο Πάρκλαντ. Η συνέντευξη χαρακτηρίστηκε «μακάβρια», «χειριστική» και «τερατώδης»
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: «Πράσινο φως» για τη γέφυρα που θα συνδέσει τη Σικελία με την ηπειρωτική χώρα – Κόστος €13,5 δισ.

Διεθνή / Ιταλία: «Πράσινο φως» για τη γέφυρα που θα συνδέσει τη Σικελία με την ηπειρωτική χώρα – Κόστος €13,5 δισ.

Το Στενό της Μεσίνας θεωρείται μία από τις πλέον σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης, στοιχείο που αποτέλεσε καθοριστικό λόγο για την απόρριψη του έργου στο παρελθόν
LIFO NEWSROOM
«Ο άνδρας με τη ματσέτα»: Συνελήφθη 37χρονος στην Αργεντινή για τουλάχιστον πέντε δολοφονίες αστέγων

Διεθνή / «Ο άνδρας με τη ματσέτα»: Συνελήφθη 37χρονος στην Αργεντινή για τουλάχιστον πέντε δολοφονίες αστέγων

Σύμφωνα με την κατάθεση του 16χρονου ανιψιού του, ο 37χρονος παγίδευε τα θύματά του, τα σκότωνε, τεμάχιζε τα σώματά τους, τα έκαιγε και στη συνέχεια ξεφορτωνόταν τα υπολείμματα σε σακούλες σκουπιδιών
LIFO NEWSROOM
Άδειες παραλίες στην Ιταλία: Γιατί οι Ιταλοί εγκαταλείπουν το καλοκαίρι στη θάλασσα

Διεθνή / Άδειες παραλίες στην Ιταλία: Γιατί οι Ιταλοί εγκαταλείπουν το καλοκαίρι στη θάλασσα

Από το Λάτσιο μέχρι το Σαλέντο και την Τοσκάνη, οι παραθαλάσσιες περιοχές βιώνουν πτώση της τουριστικής κίνησης. Πού οφείλεται η κρίση και ποιοι επηρεάζονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM