The Curse: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα τηλεοπτική σειρά με την Έμμα Στόουν

The Curse: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα τηλεοπτική σειρά με την Έμμα Στόουν Facebook Twitter
Φωτό: Α24 / Showtime
0

Στις 11 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η πολυσυζητημένη νέα σειρά της A24 και του Showtime, με τίτλο «The Curse», στην οποία πρωταγωνιστεί η Έμα Στόουν.

Σύμφωνα με τις κριτικές, πρόκειται για μια έξυπνη κωμωδία μυστηρίου που δημιουργήθηκε από τον Νέιθαν Φίλντερ, δημιουργό της κωμωδίας The Rehearsal, και τον ηθοποιό - σκηνοθέτη Μπένι Σαφντί, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με την Έμα Στόουν.

Όπως βλέπουμε και στο trailer, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο δημιουργός της σειράς, υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι επιχειρηματιών την Γουίτνεϊ και τον 'Ασερ, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν παιδί, όμως έρχονται αντιμέτωποι με μια κατάρα που φέρνει τα πάνω κάτω στη σχέση τους.

Την ίδια περίοδο αναλαμβάνουν ένα νέο πρότζεκτ για τους κατοίκους της Espanola, να μετατρέψουν δηλαδή τα σπίτια τους σε οικολογικές κατοικίες, και αυτό είναι και το θέμα του τηλεοπτικού ριάλιτι με τίτλο Flipanthropy που παρουσιάζουν στο δίκτυο HGTV.

Επικεφαλής του, ένας φιλόδοξος παραγωγός ο Ντάγκι, τον οποίο υποδύεται ο Μπένι Σαφντί, με πολλά κρυμμένα μυστικά.

Ποιοι είναι οι βασικοί χαρακτήρες στο The Curse

Τα πρώτα τρία επεισόδια που προβλήθηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης στις 12 Οκτωβρίου, ξεπερνούν πολύ το «ψεύτικο της τηλεόρασης» και τη διπροσωπία στις ανθρώπινες σχέσεις, καθώς και ζητήματα σχετικά με τα προνόμια και την εμπιστοσύνη απέναντι στους λευκούς, με αρκετά ειρωνικό χιούμορ.

Στη σειρά, η σύζυγός του Άσερ, είναι επιφανειακή αλλά ταυτόχρονα και ακλόνητη και ειλικρινής, με τον ίδιο από την άλλη πλευρά να είναι δύστροπος και εγωκεντρικός. Όμως η πλοκή της σειράς μας αφήνει να δούμε τον σύνθετο χαρακτήρα της Γουίτνεϊ, της οποίας τα κίνητρα αλλά και το πώς κατέληξε με τον Άσερ, δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Ο Μπένι Σαφντί, είναι επίσης σεναριογράφος και σκηνοθέτης σκληρών ταινιών όπως το Uncut Gems, μαζί με τον αδερφό του Josh. Αυτή η πολύ σκληρή προοπτική διατρέχει επίσης το The Curse, αλλά ο ρόλος του εδώ ως παραγωγός του Άσερ και της Γουίτνεϊ, είναι πολύ διαφορετικός. Δείτε το trailer >>> 

 

Με πληροφορίες από BBC Culture 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

TV & Media / Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

Ο Μεταξάς, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παρουσιαστής και ευαγγελικός διανοούμενος, παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τη «χαρά» στην ψυχαγωγία, απαλλαγμένη από το «δηλητήριο των φιλελεύθερων talk show»
LIFO NEWSROOM
Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 μετά τις αντιδράσεις

TV & Media / Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 έπειτα από αντιδράσεις

Ως απάντηση στο κύμα επικρίσεων, η Amazon αντικατέστησε τις φωτογραφίες με πιο παραδοσιακές, από τις ίδιες τις ταινίες, αν και, όπως επισημαίνεται, ούτε αυτές περιλαμβάνουν όπλα
LIFO NEWSROOM
Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM
Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM