Τεντόγλου: Είναι υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή κι αυτός ψήφισε άλλους

Τεντόγλου: Είναι υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή κι αυτός ψήφισε άλλους Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στίβου στον κόσμο, αλλά στήριξε αντιπάλους του με την ψήφο του. 

Οι χρήστες των social media μπορούν- μέχρι τα μεσάνυχτα της 28ης Οκτωβρίου- να επιλέξουν τον αθλητή και την αθλήτρια που προτιμούν για το βραβείο του κορυφαίου στον κόσμο φέτος. Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ανάμεσα στους 11 που διεκδικούν τον τίτλο στην κατηγορία των ανδρών. 

Ήδη ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους έχει πάρει μέρος στην ψηφοφορία. Και σε αυτή στήριξε αντιπάλους του. Συγκεκριμένα, ψήφισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή και ρέκορντμαν της σφαιροβολίας, Ράιαν Κράουζερ, αλλά και τον Νίρατζ Τσόπρα, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό στον ακοντισμό, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Ο Μίλτος Τεντόγλου ψήφισε και για την κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς, στηρίζοντας δύο παγκόσμιες πρωταθλήτριες, του τριπλούν Γιούλιμαρ Ρόχας και του ακοντισμού Χαρούκα Κιταγκούτσι. 

Αν πάντως κάποιος θέλει να στηρίξει τον πρωταθλητή του μήκους στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο στον κόσμο, μπορεί να το κάνει μέσω των social media, έως τα μεσάνυχτα της 28ης Οκτωβρίου. 

Ως μία ψήφος μετρά κάθε like στην ανάρτηση για έκαστο υποψήφιο στο Facebook, το Instagram και το YouTube και κάθε retweet στο X. Ο κορυφαίος αθλητής- το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στις 13-14 Νοεμβρίου- θα αναδειχθεί μέσα από τρεις ψηφοφορίες. 

Το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από τις ψήφους των μελών του ΔΣ της World Athletics, κατά 25% από εκείνες της «οικογένειας» του παγκόσμιου στίβου και κατά 25% από τα social media. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM