Κακοκαιρία Elias- Τρίκαλα: Κεντρικός δρόμος πλημμύρισε μέσα σε μία ώρα

Κακοκαιρία Elias- Τρίκαλα: Κεντρικός δρόμος πλημμύρισε μέσα σε μία ώρα Facebook Twitter
Φωτ.: Trikalavoice.gr
0

Η κακοκαιρία Elias σαρώνει και τα Τρίκαλα, καθώς η οδός Καλαμπάκας πλημμύρισε μέσα σε μια ώρα έντονης βροχόπτωσης. 

Η οδός Καλαμπάκας, κεντρικός δρόμος στα Τρίκαλα, έχει μετατραπεί σε λίμνη από την κακοκαιρία Elias, ενώ υπήρχαν οδηγοί που είχαν εγκλωβιστεί, αναζητώντας τρόπο να φύγουν. 

Κακοκαιρία Elias- Τρίκαλα: Κεντρικός δρόμος πλημμύρισε μέσα σε μία ώρα Facebook Twitter

Το εξίσου αποκαρδιωτικό της υπόθεσης, σύμφωνα και με το trikalavoice.gr, είναι ότι η συγκεκριμένη οδός έχει πλημμυρίσει τρεις φορές σε τέσσερις μήνες. 

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα από το 112 στο Ξυλόκαστρο

Νωρίτερα, μήνυμα από το 112 στάλθηκε στο Ξυλόκαστρο προειδοποιώντας όσους βρίσκονται στην περιοχή να λαμβάνουν προειδοποιητικό μήνυμα για χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες λόγω της κακοκαιρίας Elias.

«Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει το μήνυμα από το 112 για την κακοκαιρία Elias στο Ξυλόκαστρο. 

Την ίδια στιγμή αποφασίστηκε να μην ανοίξουν τα σχολεία αύριο Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, με απόφαση του Δημάρχου Βλάση Τσιώτου, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Κακοκαιρία Elias: Κλειστή η εθνική οδός

Το απόγευμα της Δευτέρας σημειώθηκε κατολίσθηση λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην εθνική οδό με αποτέλεσμα εκατοντάδες οδηγοί να μένουν ακινητοποιημένοι αρκετοί στα οχήματά τους.

Συγκεκριμένα, η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε κατολίσθηση στο 162ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πάτρας - Αθήνας, στο ύψος του Αιγίου με αποτέλεσμα να κλείσει η παλαιά, αλλά και τμήμα της νέας Ε.Ο.

Σύμφωνα με την Ολυμπία οδό η κυκλοφορία έχει διακοπεί από τα διόδια Ελαιώνα έως τον κόμβο Καλαβρύτων στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ

Ελλάδα / Καύσωνας διαρκείας μέχρι και την Τετάρτη: Οι περιοχές που θα δουν 42°C, τι να προσέχουμε

Διυπουργική-συντονιστική σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για τον καύσωνα - Σε επιφυλακή και αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός - Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM