Τραμπ: Ήταν δική μου απόφαση η αμφισβήτηση του αποτελέσματος των εκλογών του 2020

Τραμπ: Ήταν δική μου απόφαση η αμφισβήτηση του αποτελέσματος των εκλογών του 2020 Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Για την αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών του 2020 μίλησε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του τονίζοντας ότι ήταν «δική του απόφαση» ο ισχυρισμός για νοθεία. 

«Ήταν δική μου απόφαση, αλλά άκουσα και κάποιους ανθρώπους», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε εκπομπή του NBC. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τις προσπάθειές του να ανατρέψει τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020. Μέχρι σήμερα, δηλώνει αθώος. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Τραμπ γνώριζε ότι οι ισχυρισμοί περί νοθείας ήταν ψευδείς αλλά συνέχισε να τους διαδίδει. 

«Άκουγα διαφορετικούς ανθρώπους και όταν τα ένωσα όλα μαζί, κατέληξα στο ότι οι εκλογές ήταν στημένες», είπε ο Τραμπ ο οποίος αναμένεται να διεκδικίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία το 2024.

«Ξέρετε ποιον ακούω; Τον εαυτό μου. Είδα τι συνέβη», πρόσθεσε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν ασπάστηκε την άποψη δικηγόρων του ότι οι εκλογές χάθηκαν καθώς δεν τους θεωρούσε άξιους σεβασμού. 

«Τους προσλαμβάνεις, δεν τους έχεις γνωρίσει ποτέ αυτούς τους ανθρώπους, παίρνεις μια σύσταση, αποδεικνύονται Ρεπουμπλικάνοι μόνο κατ' όνομα ή αποδεικνύονται ότι δεν είναι τόσο καλοί. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν τους σεβόμουν. Όμως σεβάστηκα άλλους. Σεβάστηκα πολλούς άλλους που έλεγαν ότι οι εκλογές ήταν στημένες», είπε χαρακτηριστικά. 

Με πληροφορίες από CNN

 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Νέο βίντεο από το φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από γέφυγρα

Διεθνή / ΗΠΑ: Νέο βίντεο από το φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από γέφυγρα

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο φαίνεται η 26χρονη Σίντνεϊ Τόμας  να προσπαθεί να «κρατήσει» το φορτηγό στον δρόμο και τελικά να ουρλιάζει όταν το όχημα κρεμάστηκε στο κενό
NEWSROOM
Πούτιν: «Η κατάληψη του Χάρκοβο δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Διεθνή / Αινιγματικός Πούτιν: «Η κατάληψη του Χαρκόβου δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Το Χάρκοβο δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις τις τελευταίες εβδομάδες - Αναλυτές εκτιμούν ότι η Μόσχα επιδιώκει να διευρύνει τη γραμμή του μετώπου προκειμένου να εξαντλήσει περαιτέρω την ουκρανική άμυνα
NEWSROOM
Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλήθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Διεθνή / Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλίθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Ο Βρετανός μονάρχης παρακολούθησε παράσταση προς τιμήν του μαέστρου που διηύθυνε την ορχήστρα στη στέψη του - Η λακωνική απάντηση όταν ρωτήθηκε για την υγεία του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ