Τραμπ: Ήταν δική μου απόφαση η αμφισβήτηση του αποτελέσματος των εκλογών του 2020

Τραμπ: Ήταν δική μου απόφαση η αμφισβήτηση του αποτελέσματος των εκλογών του 2020 Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Για την αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών του 2020 μίλησε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του τονίζοντας ότι ήταν «δική του απόφαση» ο ισχυρισμός για νοθεία. 

«Ήταν δική μου απόφαση, αλλά άκουσα και κάποιους ανθρώπους», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε εκπομπή του NBC. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τις προσπάθειές του να ανατρέψει τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020. Μέχρι σήμερα, δηλώνει αθώος. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Τραμπ γνώριζε ότι οι ισχυρισμοί περί νοθείας ήταν ψευδείς αλλά συνέχισε να τους διαδίδει. 

«Άκουγα διαφορετικούς ανθρώπους και όταν τα ένωσα όλα μαζί, κατέληξα στο ότι οι εκλογές ήταν στημένες», είπε ο Τραμπ ο οποίος αναμένεται να διεκδικίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία το 2024.

«Ξέρετε ποιον ακούω; Τον εαυτό μου. Είδα τι συνέβη», πρόσθεσε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν ασπάστηκε την άποψη δικηγόρων του ότι οι εκλογές χάθηκαν καθώς δεν τους θεωρούσε άξιους σεβασμού. 

«Τους προσλαμβάνεις, δεν τους έχεις γνωρίσει ποτέ αυτούς τους ανθρώπους, παίρνεις μια σύσταση, αποδεικνύονται Ρεπουμπλικάνοι μόνο κατ' όνομα ή αποδεικνύονται ότι δεν είναι τόσο καλοί. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν τους σεβόμουν. Όμως σεβάστηκα άλλους. Σεβάστηκα πολλούς άλλους που έλεγαν ότι οι εκλογές ήταν στημένες», είπε χαρακτηριστικά. 

Με πληροφορίες από CNN

 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ HANDALA

Διεθνή / Το Ισραήλ κατέλαβε το πλοίο Handala του «Στόλου για την Ελευθερία» που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Σε πλάνα που αναμεταδίδονταν απευθείας από τους ακτιβιστές διακρίνονται οι περισσότεροι, καθισμένοι στη γέφυρα, πολλοί με τα χέρια ψηλά - «Οι αλήτες του Νετανιάχου ανέβηκαν στο Handala»
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Διεθνή / Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Γάζα, πολλοί ενώ αναζητούσαν ανθρωπιστική βοήθεια - Οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός σταμάτησαν, ενώ η πείνα θερίζει αμάχους και παιδιά
LIFO NEWSROOM
Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Διεθνή / Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Η κυβέρνηση Τραμπ υιοθετεί την τεχνητή νοημοσύνη για να καταργήσει μαζικά ομοσπονδιακούς κανονισμούς, με στόχο τη μείωση στο μισό των ρυθμιστικών εντολών ως το 2026
LIFO NEWSROOM
Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Διεθνή / Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Κλιμακώνεται η σύγκρουση στα σύνορα Καμπότζης–Ταϊλάνδης, με περισσότερους από 30 νεκρούς και καταγγελίες για παραβίαση θαλάσσιου χώρου - Σε συναγερμό ΟΗΕ και ASEAN.
LIFO NEWSROOM