No.1

Άγιος Στέφανος: Συνελήφθη 87χρονος για εμπρησμό - Προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα

Άγιος Στέφανος: Συνελήφθη 87χρονος για εμπρησμό - Προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου
0

Ένας 87χρονος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, και συγκεκριμένα στη 1:30, στον Άγιο Στέφανο κατηγορούμενος για εμπρησμό

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εμπρησμός πήγε να γίνει στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος έγινε αντιληπτός στο σημείο από έναν 39χρονο κάτοικο της περιοχής, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά με εύφλεκτο υγρό σε ξερά χόρτα.

Άμεσα ο 39χρονος ειδοποίησε την αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα ο 87χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Διονύσου, το οποίο διενεργεί προανάκριση και σχηματίζει δικογραφία για την υπόθεση.

Ελλάδα
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM