Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Συνελήφθη 20χρονη για τον θάνατο του εγγονού του- Τι έλεγε για τα ναρκωτικά που πουλούσε

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Συνελήφθη 20χρονη για τον θάνατο του εγγονού του- Τι έλεγε για τα ναρκωτικά που πουλούσε Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Μια 20χρονη γυναίκα που φέρεται να είναι έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη για τον θάνατο του 19χρονου εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η συλληφθείσα φέρεται να είπε σε μυστικό αστυνομικό (βρισκόταν σε κρυφή έρευνα για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών) να είναι «προσεκτικός» με τα χάπια που του δίνει, γιατί «πρόσφατα πέθανε ένας φίλος μου από υπερβολική δόση». Η δήλωση αυτή καταγράφηκε πριν από τον θάνατο του Λεάντρο, εγγονό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του People. 

Στη 10σέλιδη καταγγελία - που περιγράφει εκτενώς τις τρεις ομοσπονδιακές κατηγορίες της 20χρονης Σοφία Μαρκς για εμπόριο ναρκωτικών - βρίσκονται τόσο τα μηνύματα ανάμεσα σε αυτή και τον 19χρονο εγγονό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όσο και τα μηνύματα με τον αστυνομικό, όταν του πούλησε χάπια οξυκωδόνης. «Μην παίρνεις περισσότερα από ένα τη φορά, γιατί ένα φίλος μου μόλις πέθανε» εξηγούσε. 

Μετά το θάνατο του εγγονού του ηθοποιού, η 20χρονη φέρεται να πούλησε ακόμα 50 ύποπτα χάπια στον μυστικό αστυνομικό, ενώ αργότερα συνελήφθη και βρέθηκε να έχει στην κατοχή του άλλα 156 χάπια.

«Κάποιος του πούλησε χάπια εμπλουτισμένα με φαιντανύλη» έγραψε η κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Συνελήφθη γύρω στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια μυστικής επιχείρησης που διεξήχθη από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, την υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών και την εθνική ασφάλεια, ισχυρίστηκαν οι πηγές.

«Κάποιος του πούλησε χάπια εμπλουτισμένα με φαιντανύλη που ήξερε ότι ήταν εμπλουτισμένα, αλλά παρόλα αυτά του τα πούλησε», έγραψε στο Instagram η μητέρα του Λεάντρο, Ντρένα Ντε Νίρο, απαντώντας σε ένα σχόλιο που ρωτούσε για την αιτία του θανάτου του γιου της.

Ο ιατροδικαστής της πόλης δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την επίσημη αιτία θανάτου, αλλά πηγές δήλωσαν ότι οι ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης στο Νότιο Μανχάταν της περιοχής των ναρκωτικών έχουν προσέλθει για να ερευνήσουν την υπόθεση.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ HANDALA

Διεθνή / Το Ισραήλ κατέλαβε το πλοίο Handala του «Στόλου για την Ελευθερία» που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Σε πλάνα που αναμεταδίδονταν απευθείας από τους ακτιβιστές διακρίνονται οι περισσότεροι, καθισμένοι στη γέφυρα, πολλοί με τα χέρια ψηλά - «Οι αλήτες του Νετανιάχου ανέβηκαν στο Handala»
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Διεθνή / Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Γάζα, πολλοί ενώ αναζητούσαν ανθρωπιστική βοήθεια - Οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός σταμάτησαν, ενώ η πείνα θερίζει αμάχους και παιδιά
LIFO NEWSROOM
Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Διεθνή / Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Η κυβέρνηση Τραμπ υιοθετεί την τεχνητή νοημοσύνη για να καταργήσει μαζικά ομοσπονδιακούς κανονισμούς, με στόχο τη μείωση στο μισό των ρυθμιστικών εντολών ως το 2026
LIFO NEWSROOM
Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Διεθνή / Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Κλιμακώνεται η σύγκρουση στα σύνορα Καμπότζης–Ταϊλάνδης, με περισσότερους από 30 νεκρούς και καταγγελίες για παραβίαση θαλάσσιου χώρου - Σε συναγερμό ΟΗΕ και ASEAN.
LIFO NEWSROOM