Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 10χρονος που τραυματίστηκε με τζετ σκι

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 14χρονος που τραυματίστηκε με τζετ σκι Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ ένας 10χρονος μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με τζετ σκι στην παραλία της Ανάληψης στον Μακρύ Γιαλό στην Κρήτη το απόγευμα της Τετάρτης. 

Το παιδί που ήρθε από την Γερμανία με την οικογένειά του, τραυματίστηκε σοβαρά όταν ενώ επέβαινε σε τζετ σκι, επιτάχυνε με αποτέλεσμα να προσκρούσει στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης που διέθετε το όχημα στην παραλία.

Και τα δύο άτομα τραυματίστηκαν, αλλά ο 10χρονος τραυματίστηκε σοβαρότερα. Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του ανήλικου κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ, στο Ηράκλειο. Το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση.

Από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, συνελήφθη ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής για παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας και για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, σύμφωνα με το cretalive.gr. 
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM
Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM