ΗΠΑ: Νεκρός εργαζόμενος σε αεροδρόμιο- Τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους

ΗΠΑ: Νεκρός εργαζόμενος σε αεροδρόμιο- Τον «ρούφηξε» κινητήτας αεροσκάφους Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Εργαζόμενος στο αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του, όταν τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους. 

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό γύρω στις 22.25 το βράδυ της Παρασκευής. Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι ο εργαζόμενος αεροπορικής εταιρείας έχασε τη ζωή του αφού μπήκε στον κινητήρα ενός αεροσκάφους της Delta Airlines. Ο οργανισμός περιέγραψε ότι ο εργαζόμενος «εισήλθε» στον κινητήρα.

Η πτήση 1111 της Delta είχε μόνο έναν κινητήρα σε λειτουργία τη στιγμή που ο εργαζόμενος, ο οποίος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, απορροφήθηκε και σκοτώθηκε.

Η Delta Airlines δήλωσε ότι η αρχική της έρευνα δεν μπορούσε να συνδέσει τον θάνατο με καμία από τις διαδικασίες λειτουργικής ασφάλειας που εφαρμόζει η εταιρεία. «Είμαστε συντετριμμένοι και θρηνούμε για την απώλεια της ζωής ενός μέλους της οικογένειας των αερομεταφορών στο Σαν Αντόνιο», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία. 

Ο θάνατος του μέλους του πληρώματος εδάφους της αεροπορικής εταιρείας ερευνάται από τις αρχές.

Ο άνδρας εργαζόταν στην Unifi Aviation, εταιρεία που παρέχει εργαζόμενους με συμβάσεις σε αεροπορικές εταιρείες όπως η Delta για υπηρεσίες εδάφους.

Με πληροφορίες από New York Post

 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM