Κέιτ Μίντλετον: «Τίμησε» την πριγκίπισσα Νταϊάνα και στο «Τάγμα της Περικνημίδας»

Κέιτ Μίνλετον: «Τίμησε» την πριγκίπισσα Νταϊάνα και στο «Τάγμα της Περικνημίδας» Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα οδήγησαν σήμερα τη βασιλική οικογένεια στην ιστορική πομπή του Τάγματος της Περικνημίδας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Ουίνδσορ.

Το βασιλικό ζεύγος, ο Κάρολος και η Καμίλα, κέρδισε τις εντυπώσεις με τις παραδοσιακές ρόμπες και καπέλα με λοφίο στην τελετή. 

Πάντως, στο παρεκκλήσι εντυπωσίασε και η Κέιτ Μίντλετον με τις στιλιστικές της επιλογές. Επέλεξε μία από τις αγαπημένες της σχεδιάτριες, την Αλεσάντρα Ριτς, φορώντας ένα πουά μίντι φόρεμα με κομψές γόβες. Σημειώνεται ότι το φόρεμά της είναι η ασπρόμαυρη εκδοχή του φορέματος που φόρεσε η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λαίδη Ελίζα Σπένσερ, στο Chelsea Flower Show τον Μάιο.

Την ίδια την Νταϊάνα την τίμησε με τα σκουλαρίκια Collingwood Pearl Drop. Το statement καπέλο της, με λεπτομέρειες από πούπουλα ήταν Philip Treacy.

Η βασίλισσα Καμίλα έφτασε μαζί με τον βασιλιά Κάρολο για την τελετή, στην οποία συμμετείχαν 800 καλεσμένοι μέσα στο παρεκκλήσι και 2.900 μέλη του κοινού που είχαν κερδίσει ψηφοδέλτια.

Το Τάγμα της Περικνημίδας είναι το παλαιότερο και ανώτερο τάγμα Ιπποτισμού στη Βρετανία, που ιδρύθηκε από τον βασιλιά Εδουάρδο Γ’ πριν από σχεδόν 700 χρόνια. Περιλαμβάνει τον βασιλιά, τη βασίλισσα, μέλη της βασιλικής οικογένειας και 18 ιππότες ή ladies που επιλέχθηκαν για το έργο τους.

Με πληροφορίες από Daily Mail


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Θα υπογράψουμε συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα ορυκτά στις επόμενες 24 ώρες

Διεθνή / Ουκρανία: Θα υπογράψουμε συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα ορυκτά στις επόμενες 24 ώρες

Ο Ουκρανός Πρωθυπουργός, Ντένις Σμίχαλ, σχολιάζει την αναθεωρημένη συμφωνία για τα ορυκτά με τις ΗΠΑ, η οποία προβλέπει τη δημιουργία κοινού επενδυτικού ταμείου και την ενίσχυση της αμερικανικής υποστήριξης για την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Η κοκαΐνη πολιορκεί την Ευρώπη: Πώς το λιμάνι του Αμβούργου έγινε κέντρο διαφθοράς και διακίνησης

Διεθνή / Η κοκαΐνη πολιορκεί την Ευρώπη: Πώς το λιμάνι του Αμβούργου έγινε κέντρο διαφθοράς και διακίνησης

Ραγδαία αύξηση στις κατασχέσεις, διαφθορά σε αστυνομία και δικαιοσύνη, και καρτέλ ναρκωτικών που ελέγχουν το λιμάνι του Αμβούργου. Η Ευρώπη αντιμέτωπη με νέα μορφή οργανωμένου εγκλήματος
LIFO NEWSROOM
«Στη Βοσνία παίζεται το μέλλον των Βαλκανίων»: Ηχηρή παρέμβαση Κροάτη πρωθυπουργού υπέρ της ένταξης στην ΕΕ

Διεθνή / «Στη Βοσνία παίζεται το μέλλον των Βαλκανίων»: Ηχηρή παρέμβαση Κροάτη πρωθυπουργού υπέρ της ένταξης στην ΕΕ

Η ενταξιακή πορεία της Βοσνίας έχει παγιδευτεί επί σειρά ετών εξαιτίας των βαθιών εθνοτικών διαιρέσεων μεταξύ Βόσνιων, Σέρβων και Κροατών, καθώς και της δυσλειτουργικής πολιτειακής δομής που επιβλήθηκε με τη Συμφωνία του Ντέιτον το 1995
LIFO NEWSROOM