Δράμα: Νεκρός μετά από τροχαίο ο δήμαρχος Δοξάτου, Θέμης Ζεκερίδης

Δράμα: Νεκρός μετά από τροχαίο ο δήμαρχος Δοξάτου, Θέμης Ζεκερίδης Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ
0

Ο δήμαρχος Δοξάτου Δράμας, Θέμης Ζεκερίδης, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. 

Το τροχαίο συνέβη στην επαρχιακή οδό Δράμας- Αμφίπολης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 70χρονος δήμαρχος Δοξάτου έπεσε πάνω στα προστατευτικά τοιχία του δρόμου, σύμφωνα με το ΑΠΕ. 

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο Θέμης Ζεκερίδης τραυματίστηκε βαριά. Απεγκλωβίστηκε από το όχημα με δυσκολία, έχοντας υποστεί κατάγματα στα χέρια και τα πόδια. Κατά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ο δήμαρχος Δοξάτου υπέστη ανακοπή. Οι διασώστες τον επανέφεραν και ο 70χρονος ανέκτησε τις αισθήσεις του, όμως, λίγη ώρα αφού έφτασε στο νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή. 

Ο Θέμης Ζεκερίδης, ήταν χειρουργός και εξελέγη δήμαρχος Δοξάτου για πρώτη φορά το 2019. Όταν συνέβη το τροχαίο δυστύχημα ο 70χρονος επέστρεφε από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, όπου είχε πάει τη σύζυγό του προκειμένου εκείνη να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ώστε να επισκεφθεί τα παιδιά τους. 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Ελλάδα / Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Η Αστυνομία εξετάζει ενδελεχώς οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις τηλεπικοινωνίες του 42χρονου, προκειμένου να διαμορφώσει σαφέστερη εικόνα για τα κίνητρα και τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης
LIFO NEWSROOM