Άγνωστοι εγκατέλειψαν μαχαιρωμένο στον «Ευαγγελισμό» - Υπέκυψε στα τραύματά του

Νεαροί εγκατέλειψαν μαχαιρωμένο στον «Ευαγγελισμό» - Υπέκυψε στα τραύματά του Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Άγνωστοι εγκατέλειψαν νεαρό άνδρα μαχαιρωμένο στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» σήμερα το πρωί. 

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ τις πρώτες πρωινές ώρες, γύρω στις 5:20 τα ξημερώματα, μια ομάδα νεαρών ατόμων μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό» έναν 23χρονο άνδρα και τον εγκατέλειψε στα εξωτερικά ιατρεία. Κατόπιν οι νεαροί εξαφανίσθηκαν.

Ο 23χρονος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην ωμοπλάτη, πιθανότητα μαχαίρι. Άμεσα οι γιατροί στον «Ευαγγελισμό» τον έβαλαν στο χειρουργείο ωστόσο δεν πρόλαβαν να προβούν στην επέμβαση καθώς στο μεσοδιάστημα ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματα του.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος δίωξης ανθρωποκτονιών προκειμένου να ερευνήσει το περιστατικό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών ο νεαρός υπήρξε θύμα συμπλοκής μεταξύ ομάδων και πιθανόν τα μέλη της δικής του ομάδας ήταν εκείνα που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM