Κωνσταντοπούλου για ψηφοδέλτια: Ο προπονητής μπορεί να αφήσει κάποιους στον πάγκο

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πήρα την ευθύνη διαμόρφωσης των ψηφοδελτίων της Πλεύσης Ελευθερίας Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε στις αντιδράσεις υποψηφίων βουλευτών της Πλεύσης Ελευθερίας, που δημοσιοποίησαν τη διαφωνία τους με τις αλλαγές στη σειρά των ψηφοδελτίων.

Μιλώντας στο One Channel, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπενθύμισε αρχικά ότι εκείνη άφησε την τρίτη τη τάξει πολιτειακή θέση χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατά συνέπεια, επιχειρηματολόγησε, «δεν μπορώ να συμμερισθώ μια αγάπη για τις θέσεις, που δεν έχουμε καν. Ουδείς έχει το δικαίωμα να έχει μια τέτοια προσδοκία».

Και, στη συνέχεια, εξήγησε πως εκείνη πήρε την ευθύνη να διαμορφώσει τις λίστες, με κριτήριο να υπάρχει μια Κοινοβουλευτική Ομάδα, που «δεν θα υπάρχει όμοιά της».

Εξ άλλου, «ο αρχηγός είναι ο προπονητής της ομάδας, μπορεί κάποιους να τους αφήσει στον πάγκο, αλίμονο αν αυτοί επαναστατούσαν», σημείωσε χαρακτηριστικώς.

Οι αντιδράσεις επιβεβαιώνουν ότι κάποιοι δεν έπρεπε να είναι στις λίστες, η πικρία είναι κατανοητή από την άλλη, αναγνώρισε. Όμως, επέμεινε, όλοι ήξεραν ότι δεν θα είναι ίδιες οι λίστες, σε σχέση με εκείνες της 21ης Μαΐου, και δεδομένη η σειρά στα ψηφοδέλτια.

Ερωτηθείσα για τις σχέσεις της με τους προέδρους των δύο μεγαλυτέρων κόμματων, απάντησε δε: «Με τον κ. Τσίπρα δεν μιλώ, με τον κ. Μητσοτάκη έχουμε τυπικές σχέσεις». Και, κλείνοντας, υποσχέθηκε πως «από 26 Ιουνίου θα χτίσουμε τη χώρα αλλιώς».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM