Ο Τομ Χόλαντ σταματά έναν χρόνο την υποκριτική: «Με λύγισε το Crowded Room»

Ο Τομ Χόλαντ σταματά έναν χρόνο την υποκριτική: «Με λύγισε το Crowded Room» Facebook Twitter
0

Ο Τομ Χόλαντ ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κάνει διάλειμμα από την υποκριτική για ένα χρόνο επειδή πέρασε «δύσκολες στιγμές» στον τελευταίο του ρόλο και «λύγισε».

Ο Βρετανός ηθοποιός υπογράφει και πρωταγωνιστεί στη μίνι σειρά «The Crowded Room» του AppleTV, εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του Μπίλι Μίλιγκαν που μετά τη σύλληψή του στα τέλη της δεκαετίας του 1970 για απαγωγή, βιασμό και ένοπλες ληστείες, και κατά την ψυχιατρική αξιολόγηση, διαγνώστηκε με 24 ξεχωριστές προσωπικότητες.

Η δίκη του στις 4 Δεκεμβρίου 1978 ήταν η πρώτη στην οποία κρίθηκε αθώος παρά τα εγκλήματα που είχε διαπράξει, λόγω παραφροσύνης με βάση τη διασχιστική διαταραχή ταυτότητας.

«Δεν μου είναι άγνωστη η σκληρή δουλειά», είπε στο Extra. «Πάντα ζούσα με την ιδέα ότι η σκληρή δουλειά είναι καλή δουλειά. Από την άλλη, η σειρά με λύγισε. Ήρθε μια στιγμή που χρειαζόμουν ένα διάλειμμα και εξαφανίστηκα. Πήγα στο Μεξικό για μια εβδομάδα, σε μια παραλία και ηρέμησα. Τώρα παίρνω ένα χρόνο άδεια και αυτό είναι αποτέλεσμα του πόσο δύσκολη ήταν αυτή η σειρά. Είμαι ενθουσιασμένος να δω πώς θα εξελιχθεί. Νιώθω ότι η σκληρή δουλειά μας δεν πήγε χαμένη».

«Ήταν σίγουρα μια δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε για τα γυρίσματα. «Εξερευνούσαμε ορισμένα συναισθήματα που σίγουρα δεν είχα ζήσει ποτέ σε συνδυασμό με το να είσαι παραγωγός και να αντιμετωπίζεις καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν σε κάθε κινηματογραφικό πλατό. Ήταν ένα επιπλέον επίπεδο πίεσης».

Η νέα σειρά των 10 επεισοδίων, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Αμάντα Σέιφριντ, Σάσα Λέιν, Γουίλ Τσέις και Χένρυ Άικενμπερι, θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν καλεσμένοι το Σάββατο στην ετήσια παρέλαση «Trooping the Colour» για τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του βρετανού μονάρχη
LIFO NEWSROOM
ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Νετανιάχου: «Το Ιράν θα πληρώσει βαρύ τίμημα, βρισκόμαστε σε υπαρξιακή μάχη»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός από το σημείο της ιρανικής επίθεσης που άφησε έξι νεκρούς προειδοποιεί για συντριπτική απάντηση – «Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν το Ιράν είχε πυρηνικά»
LIFO NEWSROOM
Το ιταλικό χωριό που απαντά στον υπερτουρισμό με «δασκάλους του δρόμου» και ευγένεια

Διεθνή / Το ιταλικό χωριό που απαντά στον υπερτουρισμό με «δασκάλους του δρόμου» και ευγένεια

Καθώς η Σιρμιόνε δέχεται πάνω από 1,3 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο –χωρίς να υπολογίζονται οι ημερήσιοι τουρίστες–, η ανάγκη για ήπια διαχείριση έχει γίνει κρίσιμη
LIFO NEWSROOM