Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει την ντουλάπα του- και τα αμέτρητα σνίκερς του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει την ντουλάπα του- και τα αμέτρητα σνίκερς του Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξενάγησε τους διαδικτυακούς του φίλους στη ντουλάπα με τα αμέτρητα παπούτσια του.

 Επέστρεψε στο YouTube, με νέο βίντεο μετά από καιρό, και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε την τεράστια συλλογή που έχει από σνίκερς.

Μαζί με τον αδελφό του, Άλεξ Αντετοκούνμπο, έκαναν μία βόλτα στη μεγάλη ντουλάπα και έδειξαν στον φακό μερικά από τα αθλητικά παπούτσια που ξεχωρίσει ο Greek Freak.

Μεταξύ αυτών, ένα ζευγάρι που είχε λάβει από την οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ. Αναφέρθηκε στη γνωριμία που είχε με τον θρύλο του NBA,  εξηγώντας πως του αρέσει να κρατά την προσωπική του ζωή προστατευμένη από τα φώτα, αλλά αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος θέλει να μάθει περισσότερα για εκείνον και τις σχέσεις του.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε ένα ζευγάρι παπούτσια που είχε φορέσει στο All Star Game του 2022, αλλά και ένα δεύτερο, αφόρετο, το οποίο, όπως είπε ο αδελφός του, είναι αρκετά σπάνιο.

«Δεν ξέω πολλά για την ιστορία των σνίκερς, αλλά μου αρέσουν» παραδέχθηκε.

Τα αδέλφια υποσχέθηκαν πως θα βάλουν σε διαγωνισμό ένα ζευγάρι αξίας 50.000 δολαρίων, όταν φτάσουν σε συγκεκριμένο αριθμό followers. 

Τέλος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προανήγγειλε πως μετά τα παπούτσια, θα δείξει και τη συλλογή από φανέλες που έχει. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM