Η στιγμή που γεννιούνται δύο τίγρεις της Σουμάτρας- Είδος που απειλείται με εξαφάνιση

Η στιγμή που γεννιούνται δύο τίγρεις της Σουμάτρας- Είδος που απειλείται με εξαφάνιση Facebook Twitter
0

Δύο τίγρεις της Σουμάτρας- ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση- γεννήθηκαν στον ζωολογικό κήπο του Μέμφις. 

Η Ντάρι, που είναι επτά ετών, γέννησε τα δύο μικρά της το βράδυ της 5ης Μαΐου. Είναι η πρώτη φορά έπειτα από 25 χρόνια που γεννιούνται τίγρεις της Σουμάτρας στον ζωολογικό κήπο του Μέμφις. 

Τώρα, ο ζωολογικός κήπος έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που γεννιούνται τα δύο ζώα. Η Ντάρι έδειξε αμέσως το έμφυτο μητρικό ένστικτο της και άρχισε να περιποιείται τα μικρά της, αναφέρει ο ζωολογικός κήπος στην ανάρτηση. Μέχρι στιγμής, συμπληρώνει, αποδεικνύεται εξαιρετική μητέρα. 

Σε άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς του ζωολογικού κήπου στα social media, η μία από τις νεογέννητες τίγρεις της Σουμάτρας προσπαθεί να κάνει τα πρώτα βήματα και πέφτει. 

Αυτή την περίοδο, οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου εκπαιδεύουν τη Ντάρι, προκειμένου να τους επιτρέπει κατά διαστήματα να εξετάζουν τα μικρά της. Όταν γίνουν έξι εβδομάδων τα ζώα θα εμβολιαστούν, ενώ τρεις μήνες μετά τη γέννησή τους θα βγουν για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM