No.1

Κι όμως, ο Τζόνι Ντεπ έχει απαντήσει για τα χαλασμένα δόντια του

Κι όμως, ο Τζόνι Ντεπ έχει απαντήσει για τα χαλασμένα δόντια του Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

H εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών έκανε τους θαυμαστές του να σχολιάσουν την εμφάνιση των δοντιών του. Κι, όμως, ο ίδιος έχει απαντήσει σε αυτό σχεδόν 30 χρόνια πριν. 

Ο Τζόνι Ντεπ περηφανεύτηκε για την κατάσταση των δοντιών του σε συνέντευξη που έδωσε το 1995 στο περιοδικό Premiere, σύμφωνα με τη Daily Mail. 

Σε εκείνη τη συνέντευξη είχε δηλώσει πως «έχω πολλές κουφάλες. Έκανα μια ριζική απονεύρωση πριν από οκτώ χρόνια που έμεινε ημιτελής. Πλέον φαίνεται σαν ένα μικρό σάπιο απομεινάρι». 

Ο Τζόνι Ντεπ επέμεινε πως «μου αρέσουν τα δόντια μου. Είναι σαν κεντήματα με χάντρες των Ινδών που μοιάζουν ατελή». Ακόμη, έδειξε στην κάμερα την ανομοιομορφία των κάτω δοντιών του και είπε πως «είμαι περήφανος για αυτά». 

«Όταν βλέπω ανθρώπους με τέλεια δόντια, με τρελαίνει. Προτιμώ να καταπιώ ένα τσιμπούρι παρά να τα έχω» έλεγε. 

Όσον αφορά την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Καννών 2023, πολλοί φαν του ηθοποιού έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, λέγοντας ότι τον αγαπούν με όλες τις ατέλειές του και ότι τον προτιμούν πιο φυσικό και αυθεντικό. 

Διεθνή
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM