Τέλος ο "The Weeknd": Άλλαξε όνομα και ξανασυστήνεται στο κοινό

Τέλος ο "The Weeknd": O τραγουδιστής ξανασυστήνεται στο κοινό Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Καναδός ποπ σταρ The Weeknd ανακοίνωσε πως αφήνει το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο και θα χρησιμοποιεί πλέον το αληθινό του όνομα, Abel Tesfaye.

Ο τραγουδιστής, γνωστός για επιτυχίες όπως το Blinding Lights, ρώτησε τους θαυμαστές του στο Twitter τον Απρίλιο αν θα έπρεπε να κάνει την αλλαγή του ονόματός του στα social media, με τις αντιδράσεις να είναι πολύ θετικές. 

Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά και τη συνέντευξή του στο W Magazine κατά την οποία είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του με το πραγματικό του όνομα. 

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια πορεία κάθαρσης. Φτάνω σε ένα σημείο και σε μια στιγμή που ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο The Weeknd» είπε, ειδικότερα. 

«Ως Weeknd, είπα ό,τι είχα να πω» συμπλήρωσε και ενημέρωσε πως το τελευταίο του άλμπουμ θα είναι και ένας αποχαιρετισμός σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής του. 

Γεννημένος στο Τορόντο από γονείς μετανάστες από την Αιθιοπία, ο Abel Tesfaye έγινε γνωστός το 2010 από τα τραγούδια που ανέβαζε στο YouTube, παρουσιάζοντας ένα σκοτεινό κομμάτι της R&B που αφορούσε τη χρήση ναρκωτικών, το περιστασιακό σεξ και την αποξένωση.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής του καριέρας έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Grammy, είχε περισσότερα από 45 πλατινένια singles και άλμπουμ και έσπασε πολλά μουσικά ρεκόρ.

Τον Μάρτιο του 2023, τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες τον ανακήρυξαν τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη στον κόσμο λόγω του αριθμού των μηνιαίων ακροατών που είχε στο Spotify.

Τον ίδιο μήνα, ο 33χρονος είχε 111,4 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify και ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που είχε 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στην εφαρμογή streaming.

«Ο The Weeknd έχει σήμερα σχεδόν 30 εκατομμύρια περισσότερους μηνιαίους ακροατές από τη δεύτερη, Miley Cyrus (82,4 εκατομμύρια)» ενημέρωσαν τα Γκίνες.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM
«Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

Διεθνή / «Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

«Η σχέση με την Κίνα και με τον πρόεδρο Σι είναι εξαιρετική, και οι δύο καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει έτσι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM