Έκλεψαν δύο βαλίτσες με 81 ελληνικά διαβατήρια

Έκλεψαν δύο τσάντες με ελληνικά διαβατήρια Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: EUROKINISSI
0

Άγνωστοι έκλεψαν δύο βαλίτσες που περιείχαν διαβατήρια σήμερα το πρωί. 

Όπως γίνεται γνωστό από τον ΣΚΑΪ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, οι δράστες έκλεψαν από κούριερ διαβατήρια τα οποία είχε πάρει από τη Διεύθυνση διαβατηρίων στο Γουδί.

Η κλοπή έγινε την ώρα που τα μετέφερε σε αστυνομικά τμήματα του κέντρου της Αθήνας και της Καισαριανής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της υπαλλήλου, σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια στάσης που πραγματοποίησε σε περιοχή της Καλλιθέας, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος που χρησιμοποιούσε, δύο βαλίτσες οι οποίες περιείχαν διαβατήρια εκδοθέντα από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα οι βαλίτσες περιείχαν 81 διαβατήρια και προορίζονταν για παράδοση σε Τμήματα Διαβατηρίων.

Η κούριερ ενημέρωσε άμεσα τις αρχές και η αστυνομική διεύθυνση διαβατηρίων ακύρωσε όλα τα διαβατήρια που εκλάπησαν.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία, το έργο της παροχής υπηρεσιών ασφαλούς ταχυμεταφοράς διαβατηρίων και λοιπών δικαιολογητικών εγγράφων αναλαμβάνει ανάδοχη εταιρεία, βάσει διαγωνισμού.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM