Καντέρ εναντίον Ερντογάν: «Ο δικτάτορας προσπαθεί να κλέψει»- Ανέβασε και βίντεο

Καντέρ εναντίον Ερντογάν: «Ο δικτάτορας προσπαθεί να κλέψει»- Ανέβασε και βίντεο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/SALVATORE DI NOLFI
0

Ο Ενές Καντέρ κατηγορεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι επιχειρεί να κλέψει στις εκλογές και δημοσίευσε βίντεο με άνδρες να σφραγίζουν ψηφοδέλτια του κόμματος του Τούρκου προέδρου. 

«Θέλω να δημοσιεύσω αυτό το βίντεο για τους δυτικούς ηγέτες, γερουσιαστές, βουλευτές και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Ο δικτάτορας Ερντογάν είναι ένα άσχημο ανθρώπινο ον. Προσπαθεί να κλέψει και να εξαπατήσει σε αυτές τις εκλογές με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό το βίντεο είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ερντογάν ήθελε να εμποδίσει τους διεθνείς παρατηρητές. Ο Ερντογάν δεν θέλει να γίνουν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές», έγραψε στο μήνυμα στο Twitter.

Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει κι άλλο μήνυμα, όπου αποκάλεσε ξανά «δικτάτορα» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  

«Σήμερα είναι μια πολύ ιστορική ημέρα για την πατρίδα μου, την Τουρκία. Αγωνίζομαι εδώ και 10 χρόνια για να επαναφέρω την ελευθερία και τη δημοκρατία στην Τουρκία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι υποστήριξαν τη χώρα μου. Ένα τελευταίο που θέλω από όλους σας είναι να προσευχηθείτε για την όμορφη χώρα μου. Ας νικήσουμε μαζί τον δικτάτορα Ερντογάν», σημείωσε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: 61χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τη σύζυγό του για χρόνια

Διεθνή / Γερμανία: 61χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τη σύζυγό του για χρόνια

Η υπόθεση θυμίζει τη δίκη του Ντομινίκ Πελικό στη Γαλλία, ο οποίος για πάνω από μια δεκαετία νάρκωνε τη σύζυγό του και την παρέδιδε σε δεκάδες άντρες που εντόπιζε σε διαδικτυακά chat rooms, βιντεοσκοπώντας στη συνέχεια τις πράξεις τους
THE LIFO TEAM
Γάζα: Συνομιλίες σήμερα στη Φλόριντα μεταξύ ΗΠΑ και μεσολαβητών - Τι προσμένει η Χαμάς

Διεθνή / Γάζα: Συνομιλίες σήμερα στη Φλόριντα μεταξύ ΗΠΑ και μεσολαβητών - Τι προσμένει η Χαμάς

Το Κατάρ και η Αίγυπτος, που ενεργούν ως μεσολαβητές αλλά και ως εγγυητές της κατάπαυσης πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, ζητούν να ξεκινήσει η επόμενη φάση του αμερικανικού σχεδίου
THE LIFO TEAM