Τροχαίο στον Πλαταμώνα: Κατέληξε και ο δεύτερος 19χρονος

Τροχαίο στον Πλαταμώνα: Κατέληξε και ο δεύτερος 19χρονος Facebook Twitter
Φωτ.: Thestival
0

Κατέληξε και ο δεύτερος 19χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε στην εθνική οδό με δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο 19χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος, μετά το σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι επί τόπου είχε σκοτωθεί ένας 19χρονος από τον Τύρναβο και είχαν τραυματιστεί άλλα πέντε άτομα.

Ο ένας από τους τραυματίες επίσης 19 ετών νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ωστόσο σήμερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Απριλίου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, όταν λεωφορείο ΚΤΕΛ έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ επιβατικά, τα οποία ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ. 

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM