Στέψη βασιλιά Καρόλου: Αποδοκίμασαν τον πρίγκιπα Άντριου

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Αποδοκίμασαν τον πρίγκιπα Άντριου Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Κάποιοι αποδοκίμασαν τον πρίγκιπα Άντριου, την ώρα που κατευθυνόταν στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, προκειμένου να παραστεί στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου

Ο πρίγκιπας Άντριου πήγε στο Αβαείο με αυτοκίνητο και την ώρα που περνούσε, κάποιοι από το πλήθος που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, τον αποδοκίμασαν, σύμφωνα με την Telegraph. 

Ο δούκας του Γιορκ δεν είχε επίσημο ρόλο στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, καθώς δεν είναι πλέον «ενεργό» μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ουσιαστικά η βασίλισσα Ελισάβετ «καρατόμησε» τον πρίγκιπα Άντριου μετά την καταστροφική συνέντευξη που έδωσε τον Νοέμβριο του 2019, αναφορικά με τις σχέσεις του με τον Τζέφρι Έπσταϊν. 

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, Σάρα Φέργκιουσον, δεν παρέστη στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, καθώς δεν προσκλήθηκε σε αυτή. Μιλώντας για αυτό, η 63χρονη επεσήμανε πως επρόκειτο για επίσημη εκδήλωση και η ίδια από το 1992 έχει πάρει διαζύγιο από τον δούκα του Γιορκ. 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ πρέπει έχουν τη Γροιλανδία για να αποτρέψουν τη Ρωσία και την Κίνα από το να την πάρουν

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ πρέπει έχουν τη Γροιλανδία για να αποτρέψουν τη Ρωσία και την Κίνα από το να την πάρουν

«Δεν θέλουμε να γίνουμε Αμερικανοί, δεν θέλουμε να γίνουμε Δανοί, θέλουμε να είμαστε Γροιλανδοί» διαμηνύουν οι ηγέτες των πολιτικών κομμάτων της χώρας
THE LIFO TEAM