Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Αστυπάλαιας

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Αστυπάλαιας Facebook Twitter
0

Σεισμός μεγέθους 5,2 Ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σημειώθηκε σε περιοχή ανοιχτά της Αστυπάλαιας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο σεισμός σημειώθηκε στις 23:00 με το επίκεντρο να εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα νότια της Αστυπάλαιας και το εστιακό βάθος στα 108,4 χιλιόμετρα.

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Αστυπάλαιας Facebook Twitter

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο μέτρησε τη δόνηση στα 5,3 Ρίχτερ, και αναφέρει πως το επίκεντρο ήταν σε περιοχή 24 χιλιόμετρα νότια νότια-ανατολικά της Αστυπάλαιας. Το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 116 χιλιόμετρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ 16 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Ελλάδα / Αλλάζει το φαρμακείο αυτοκινήτου: Τα 16 αντικείμενα που πρέπει να περιέχει από 18 Ιουνίου

Θα πρέπει, με ευθύνη των ιδιοκτητών ή των οδηγών των οχημάτων, να ανανεώνεται, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών διατηρήσεώς του, τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες, σε μικρά χρονικά διαστήματα και όχι πέρα των δύο ετών
THE LIFO TEAM