Έκαναν τατουάζ στα ανήλικα παιδιά τους και μετά τους αφαίρεσαν το δέρμα

Έκαναν τατουάζ στα ανήλικα παιδιά τους και μετά τους αφαίρεσαν το δέρμα Facebook Twitter
Φωτ.: Zavalla Police Department
0

Ένα ζευγάρι από το Τέξας συνελήφθη τη Δευτέρα επειδή έδεσε τα δύο μικρά παιδιά του και τους έκανε τατουάζ. Όταν δε, έγινε καταγγελία στις αρχές τους έκοψαν το δέρμα για να αφαιρέσουν το τατουάζ.

Η Μέγκαν και ο σύντροφός της Γκούνερ Φαρ, φέρεται να έδεσαν τα παιδιά της ηλικίας 5 και 9 ετών με σχοινί, να κάλυψαν το στόμα τους με ταινία, στη συνέχεια να τους έδεσαν τα μάτια καθώς πίεζαν τη βελόνα του τατουάζ στο δέρμα τους, σύμφωνα με μια κατάθεση στην αστυνομία.

Το ζευγάρι έκανε τατουάζ στο πόδι του 5χρονου και στον ώμο του 9χρονου, ανέφερε η αστυνομία.

Μόλις έγινε καταγγελία στην υπηρεσία προστασίας ανηλίκων η 27χρονη Μέγκαν και ο 23χρονος σύντροφός της Γκάνερ Φαρ φέρεται να έκοψαν, έξυσαν και έτριψαν το δέρμα των παιδιών με χυμό λεμονιού για να προσπαθήσουν να σβήσουν τα τατουάζ, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

«Υπήρχαν εμφανείς τραυματισμοί στα παιδιά στο συγκεκριμένο σημείο όπου έγινε το τατουάζ και φάνηκε ότι αφαιρέθηκε κομμάτι από τη σάρκα τους στη θέση που ήταν το τατουάζ και αυτό συνέβη τη στιγμή που οι αρμόδιες υπηρεσίες ενεπλάκησαν μετά από καταγγελία για κακοποίηση παιδιών», ανέφερε η αστυνομία.

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών και η θετή μητέρα τους είχαν εντοπίσει το τατουάζ και ρώτησαν τη μητέρα των παιδιών. Εκείνη γέλασε και έφυγε.

Στη συνέχεια, ο πατέρας των παιδιών κάλεσε την υπηρεσία προστασίας ανηλίκων, η οποία ξεκίνησε έρευνα και ειδοποίησε την αστυνομία στις 17 Απριλίου. Την επόμενη μέρα, η υπηρεσία προστασίας ανηλίκων απομάκρυνε από το σπίτι τον 9χρονο και τον 5χρονο, καθώς και τα δύο μικρότερα αδέρφια τους και μετέφερε τα δύο παιδιά που εμπλέκονταν στο συμβάν, στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Η αστυνομία πήρε κατάθεση από τα παιδιά ενώ εντόπισε στην έρευνά της ένα κιτ για τατουάζ.

Η αστυνομία συνέλαβε τη Μέγκαν και τον σύντροφό της. Μητέρα και πατριός κατηγορούνται για κακοποίηση των παιδιών και παράνομη κράτηση. Ο αρχές έθεσαν εγγύηση 35.000 δολαρίων για τον καθένα τους.

Τα παιδιά βρίσκονται πλέον υπό την επιμέλεια της υπηρεσίας προστασίας ανηλίκων.

Με πληροφορείς του NewYorkPost

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρήξη Μέρντοχ–Τραμπ: Η μήνυση για τον Έπσταϊν διαλύει έναν δεκαετή δεσμό της αμερικανικής Δεξιάς

Διεθνή / Ρήξη Μέρντοχ–Τραμπ: Η μήνυση για τον Έπσταϊν διαλύει έναν δεκαετή δεσμό της αμερικανικής Δεξιάς

Ο Ντόναλντ Τραμπ στρέφεται νομικά κατά του Ρούπερτ Μέρντοχ και της Wall Street Journal, καταγγέλλοντας δημοσίευμα για επιστολή του στον Τζέφρι Έπσταϊν — «Ο Μέρντοχ εξετάζει αν ο Τραμπ χάνει το ακροατήριό του», λένε πρώην συνεργάτες του μεγιστάνα
LIFO NEWSROOM
Μια 23χρονη φοιτήτρια κινητοποιεί τη Γαλλία: Πάνω από 500.000 υπογραφές κατά του «νόμου Duplomb» για τη γεωργία

Διεθνή / Μια 23χρονη φοιτήτρια κινητοποιεί τη Γαλλία: Πάνω από 500.000 υπογραφές κατά του «νόμου Duplomb» για τη γεωργία

Με τη συγκέντρωση περισσότερων από 500.000 υπογραφών, ο νόμος ενεργοποιεί τη διαδικασία για κοινοβουλευτική συζήτηση, υπό την προϋπόθεση να το ζητήσουν οι επικεφαλής κοινοβουλευτικών ομάδων ή επιτροπών
LIFO NEWSROOM
Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM