ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη: «Ζει από θαύμα» λέει η μητέρα του 18χρονου

1 Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

Για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται ο 18χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από δύο ανήλικους στην Ακρόπολη. «Ζει από θαύμα» λέει η μητέρα του. 

«Είναι σε καλύτερη κατάσταση», τόνισε αρχικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η μητέρα του 18χρονου που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν γίνεται τα παιδιά μας να πηγαίνουν μια βόλτα και να γυρνάνε σφαγμένα». 

Η μητέρα του 18χρονου, αφού σημείωσε ότι «οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από χτες» περιέγραψε το χρονικό του περιστατικού. 

«Είχε βγει μια βόλτα. Μιλούσε με τους φίλους του για τις καλοκαιρινές διακοπές, όταν δύο ανήλικοι του ζήτησαν τσιγάρο. Τους είπαν ότι "δεν καπνίζουμε" και τότε ο ένας επιτέθηκε στο παιδί μου με μαχαίρι. Ο φίλος του γιου μου τον κυνήγησε και με την βοήθεια των περαστικών τον ακινητοποίησαν» ανέφερε.

Στη συνέχεια, παρότρυνε τους δημοσιογράφους της εκπομπής «Αταίριαστοι» να επιμείνουν στο θέμα, καθώς «δεν γίνεται να πηγαίνουν τα παιδιά μας μια βόλτα και να γυρνάνε σφαγμένα». 

«Μαμά, συγγνώμη» είπε στη μητέρα του ο 18χρονος

Αργότερα, η μητέρα του 18χρονου, μιλώντας στον Alpha, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «από τότε που ξύπνησε μου ζητά "συγγνώμη". Τι να κάνω δηλαδή να τον κλειδώσω όλη μέρα στο σπίτι;»

Για τα τραύματα του γιου της, σημείωσε ότι «έχει δύο τρύπες στο στομάχι και έκοψαν την κεντρική του αρτηρία. Ζει από θαύματα. Τα τραύματα ήταν δολοφονικά μου είπαν οι γιατροί, το μεγάλο τραύμα ήταν διαμπερές, δεν ήταν για εκφοβισμό». . 

Οι δύο 17χρονοι δράστες, που είναι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες, οδηγήθηκαν νωρίτερα ενώπιον της Εισαγγελέα Ανηλίκων η οποία άσκησε ποινική δίωξη στον έναν, που σύμφωνα με την δικογραφία τραυμάτισε σοβαρά τον 18χρονο με μαχαίρι, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM
Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM