Hellenic Train: Επανέρχονται τα δρομολόγια λεωφορείων Κιάτο-Πάτρα

Hellenic Train: Επανέρχονται τα δρομολόγια λεωφορείων Κιάτο-Πάτρα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με νέα ενημέρωσή της, η Hellenic Train ανακοίνωσε στο επιβατικό κοινό της ότι από αύριο, Πέμπτη, 20 Απριλίου επανέρχονται τα λεωφορειακά δρομολόγια στη διαδρομή Πάτρα-Κιάτο-Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, τα δρομολόγια της Hellenic Train επανέρχονται με 8 ζεύγη ημερησίως. Παράλληλα, την ίδια μέρα καταργούνται τα λεωφορειακά δρομολόγια στη διαδρομή Πάτρα-Αθήνα-Πάτρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, τα λεωφορειακά δρομολόγια της διαδρομής Πάτρα-Κιάτο-Πάτρα, θα έχουν άμεση ανταπόκριση με τους συρμούς του Προαστιακού στο σταθμό του Κιάτου και δεν θα πραγματοποιούν στάθμευση στο Διακοπτό.

Η Hellenic Train με νεότερες ανακοινώσεις θα ενημερώνει για τα δρομολόγια που θα προστίθενται σταδιακά στο πρόγραμμα κυκλοφορίας.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Γρίβα: «Ήθελα να αυτοκτονήσω για να πονέσει η Κυριακή, Δεν ξέρω τι έγινε μετά» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Ήθελα να αυτοκτονήσω για να πονέσει η Κυριακή» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος που αναφέρθηκε σε εξάρτησή του από ναρκωτικά από την ηλικία των 15 ετών και διάγνωση διπολικής διαταραχής ολοκληρώνοντας την απολογία του είπε πως λυπάται πολύ και πως θα ήθελε να είναι αυτός στη θέση της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM