Οι 5 αγαπημένες ταινίες του Νίκολας Κέιτζ (με τον Νίκολας Κέιτζ) και το «Face/Off» είναι εκτός

Οι 5 αγαπημένες ταινίες του Νίκολας Κέιτζ (με τον Νίκολας Κέιτζ) και το «Face/Off» είναι εκτός Facebook Twitter
0

Ο Νίκολας Κέιτζ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert, όπου μοιράστηκε τη λίστα αγαπημένων ταινιών του με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Ο παρουσιαστής ζήτησε από τον 59χρονο ηθοποιό να απαριθμήσει τις αγαπημένες του ταινίες, στις οποίες έχει δουλέψει και οι απαντήσεις ενδεχομένως εκπλήξουν κάποιους φανατικούς θαυμαστές του.

Κι αυτή είναι η λίστα του: Pig (2021), Mandy (2018), Bringing Out the Dead (1999), Bad Lieutenant (2009) και Joe (2013).

«Θα ξεκινήσω με το Pig, είναι η αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών», είπε. «Λατρεύω το Mandy, την ταινία που σκηνοθέτησε ο Panos [Cosmatos]. Λατρεύω το Bringing Out the Dead, που σκηνοθέτησε ο Μάρτιν Σκορσέζε. Μου άρεσε το Bad Lieutenant, που σκηνοθέτησε ο Werner Herzog. Αγαπώ και την ταινία Joe, που σκηνοθέτησε ο David Gordon Green».

Οι πέντε αγαπημένες ταινίες του Νίκολας Κέιτζ: 

Το άγνωστο παρασκήνιο του «Face/Off»

Βέβαια η καριέρα του Νίκολας Κέιτζ, μετράει δεκαετίες και πάρα πολλές ταινίες, οπότε από την λίστα λείπουν προφανώς πολλές, κάτι που σχολίασε ο Κόλμπερτ. «Εγώ λέω το Face/Off, αλλά αυτά είναι γούστα», είπε ο παρουσιαστής.

«Α, μου αρέσει πολύ αυτό», απάντησε ο ηθοποιός. «Λατρεύω το Face/Off... Εδώ θα μπορούσα να αναφέρω και το Vampire's Kiss, όπου έπαιζα έναν χαρακτήρα που έχανε το μυαλό του και είχε αρχίσει να νομίζει ότι ήταν βρικόλακας κι έπρεπε να παίξω σαν Γερμανός εξπρεσιονιστής σταρ του βωβού κινηματογράφου. Στο Face Off που έκανα στην Paramount μπόρεσα να χρησιμοποιήσω αυτά που έμαθα από αυτή τη μικρή ταινία. Και στον κόσμο άρεσε πραγματικά όλο αυτό», πρόσθεσε.

Οι 5 αγαπημένες ταινίες του Νίκολας Κέιτζ (με τον Νίκολας Κέιτζ) και το «Face/Off» είναι εκτός Facebook Twitter
Με τον Τζον Τραβόλτα στην ταινία «Face/Off».

Στη διάρκεια της καριέρας του - που απογειώθηκε με επιτυχίες της δεκαετίας του '80 όπως το Fast Times at Ridgemont High, Peggy Sue Got Married και Moonstruck και τον βρήκε να κερδίζει το πρώτο του Όσκαρ για το Leaving Las Vegas το 1995 - ο Νίκολας Κέιτζ έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 100 ταινίες.

Αν και οι προσωπικές του προτιμήσεις είναι λίγο πιο πρόσφατες, μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του περιλαμβάνουν το franchise National Treasure, το Spider-Man: Into the Spiderverse και το Ghost Rider.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία θέλει πίσω τους S-400 από την Τουρκία – Στο τραπέζι η επαναγορά τους

Διεθνή / Η Ρωσία θέλει πίσω τους S-400 από την Τουρκία – Στο τραπέζι η επαναγορά τους

Η Ρωσία φέρεται να ζήτησε από την Τουρκία να επαναγοράσει τους S-400, καθώς αντιμετωπίζει ελλείψεις λόγω αυξημένης ζήτησης - Πώς η πρόταση επηρεάζει τις σχέσεις Άγκυρας με ΝΑΤΟ και ΗΠΑ και τι σημαίνει για τα F-35
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
«Ερντογάν παραιτήσου»: Εντυπωσιακή διαδήλωση του CHP στην Άγκυρα εν μέσω του πογκρόμ κατά των κεμαλικών

Διεθνή / «Ερντογάν παραιτήσου»: Εντυπωσιακή διαδήλωση του CHP στην Άγκυρα εν μέσω του πογκρόμ κατά των κεμαλικών

Μεγάλη διαδήλωση 50.000 ατόμων στην Άγκυρα ενάντια στη δικαστική απόφαση που απειλεί την ηγεσία του CHP - Ο Οζγκιούρ Οζέλ κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα» και επιτίθεται στην κυβέρνηση Ερντογάν
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Στο Ισραήλ ο Ρουμπιο - Η προσάρτηση της Δυτικής Όχθης στην ατζέντα

Διεθνή / Στο Ισραήλ ο Ρουμπιο - Η προσάρτηση της Δυτικής Όχθης στην ατζέντα

Ο Ρούμπιο έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί σε κατ' ιδίαν συζητήσεις ότι η αμερικανική διοίκηση δεν θα αντιταχθεί στην προσάρτηση αυτή - Αξιωματούχοι επισημαίνουν όμως τον κίνδυνο να διαταραχθούν οι Συμφωνιες του Αβραάμ
LIFO NEWSROOM