Καιρός: Πού αναμένονται βροχές την Κυριακή του Πάσχα - Η πρόβλεψη Αρναούτογλου

Καιρός: Πού αναμένονται βροχές την Κυριακή του Πάσχα - Η πρόβλεψη Αρναούτογλου Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC / Αρχείου
0

Καλός σε αρκετές περιοχές της χώρας φαίνεται πως θα είναι ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα αν και σύμφωνα με πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου αναμένονται κυρίως στα δυτικά αναμένονται βροχές.

Ξεκινώντας από το Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Αρναούτογλου ανέφερε ότι κάποια σύννεφα στα βορειοανατολικά της χώρας ενδέχεται να δώσουν μπόρες το πρωί. Ωστόσο, τα φαινόμενα αυτά θα έχουν εξασθενήσει μέχρι την Ανάσταση.

Στην υπόλοιπη χώρα η Ανάσταση θα γίνει με καλές καιρικές συνθήκες ενώ το μεγάλο Σάββατο θα υπάρχει ηλιοφάνεια με κάποιες τοπικές συννεφιές.

Όσον αφορά την Κυριακή του Πάσχα, ο κ. Αρναούτογλου προβλέπει ότι θα υπάρχουν συννεφιές στη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο με πολύ μικρές πιθανότητες βροχής.

Παράλληλα, στη δυτική Ελλάδα τα σύννεφα θα κάνουν γρήγορα την εμφάνισή τους και θα φέρουν μπόρες. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν αρχικά από βορειοδυτικά και στη συνέχεια θα επεκταθούν ανατολικότερα μέχρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές. 

Στην υπόλοιπη χώρα η μέρα θα ξεκινήσει πολύ καλά με λίγα μόνο σύννεφα. Οι περιοχές με τις καλύτερες συνθήκες τουλάχιστον έως το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα θα είναι η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, όλο σχεδόν το Αιγαίο, η Αττικοβοιωτία, η Εύβοια, η ανατολική Πελοπόννησος και η Κρήτη.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, θα φτάσει μέχρι 21 βαθμούς Κελσίου στην Αττική και 19 στη Θεσσαλονίκη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Με το πρόσωπο της Μαρίας Καβογιάννη από το Maestro το γκραφίτι για την έμφυλη βία

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Η καθηλωτική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro έγινε γκράφιτι για την έμφυλη βία

Το πρόσωπο του χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη στο Maestro αποτέλεσε σύμβολο για τις κακοποιημένες γυναίκες αλλά και έμπνευση για τον καλλιτέχνη Γιώργο Κόφτη
NEWSROOM
Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ελλάδα / Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες μόλις 20-25 ετών οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ο πέμπτος επιβάτης του μοιραίου αυτοκινήτου και τρεις από τους επιβάτες του λεωφορείου με το οποίο συγκρούστηκε αυτό, έξω από την Ξάνθη, είναι σοβαρά τραυματισμένοι
NEWSROOM