Μία από τους 27 κατοίκους του Cowdrey κέρδισε 250.000 δολάρια στη λοταρία - Και νόμιζε ότι ήταν απάτη

Μία από τους 27 κατοίκους του Cowdrey κέρδισε 250.000 δολάρια στη λοταρία - Και νόμιζε ότι ήταν απάτη Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Γυναίκα από μία εξαιρετικά αραιοκατοικημένης περιοχής του Κολοράντο κέρδισε 250.000 δολάρια σε τυχερό παιχνίδι.

Η Joanie ζει στο Cowdrey, τον τόπο κατοικίας συνολικά 27 ατόμων, και κέρδισε πρόσφατα το μεγάλο ποσό στο 100X The Cash Bonus Draw, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση που παρείχαν οι ιθύνοντες της λοταρίας. 

Όταν ενημερώθηκε για την νίκη της, αρχικά πίστεψε ότι έπεφτε θύμα κάποιου είδους απάτης, αλλά τελικώς συνειδητοποίησε ότι δεν επρόκειτο για ψέμα

Ο εντοπισμός της αποδείχθηκε δύσκολο έργο καθώς δεν υπήρχε διεύθυνση ή επικαιροποιημένο κινητό τηλέφωνο και τελικώς εντοπίστηκε μέσω email. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πίστεψε ότι κέρδισε πραγματικά. 

Όταν έλαβε την επιταγή με το σημαντικό πόσο, ζήτησε να μην δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ή η φωτογραφία της, αλλά δεν θα είναι πολύ εύκολο να κρατήσει μυστικό στο Cowdrey το χαρμόσυνο γεγονός.

«Όλοι θα το μάθουν» σημείωσε η ίδια, σε σχετική ανακοίνωση Τύπου που εκδόθηκε από τη λοταρία. 

Όσον αφορά στα σχέδια που έχει για το πώς θα δαπανήσει τα χρήματα, σκέφτεται να αγοράσει αλπακά. «Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ ευτυχισμένα στο Cowdrey».

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM