Η Billie Eilish κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική

Η Billie Eilish κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική Facebook Twitter
0

Το ντεμπούτο της ως ηθοποιός κάνει η Billie Eilish στο «Swarm» του Donald Glover.

Σε ένα βίντεο στο Twitter που ανάρτησε η ξανθιά πλέον Billie Eilish μιλάει με την Dre της σειράς, καθώς είναι ένας μόνο από τους χαρακτήρες που αναμένεται να κάνουν επεισοδιακή είσοδο.

Η σειρά ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα με το όνομα Dre, της οποίας η εμμονή με έναν από τους μεγαλύτερους ποπ σταρ του κόσμου καθώς και ένα απροσδόκητο τραύμα που αφορά την αδερφή της, Marissa (που υποδύεται η Chloe Bailey), την οδηγεί σε ένα σκοτεινό ταξίδι σε όλη τη χώρα.

Καθώς η Dre συνεχίζει την ολοένα και πιο βίαιη πορεία της, συναντά χαρακτήρες που υποδύονται ο Damson Idris (ο φίλος της Marissa, Khalid) καθώς και οι Byron Bowers, Kiersey Clemons, Paris Jackson, ο Rickey Thompson, ο Rory Culkin κ.α.

Αν και η Eilish έχει εμφανιστεί σε πολλά μουσικά ντοκιμαντέρ και έχει εκφράσει την υποκριτική της δεινότητα, το «Swarm» είναι η πρώτη σειρά που έχει κανονικό ρόλο.

Η ιδέα να προστεθεί στο καστ προήλθε από τη διευθύντρια κάστινγκ Carmen Cuba, σύμφωνα με το Entertainment Tonight, η οποία γνώριζε ότι η τραγουδίστρια ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο SXSW στις ΗΠΑ στις 10 Μαρτίου και αύριο Παρασκευή 17 Μαρτίου ξεκινά η προβολή της στο Amazon Prime Video.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM